• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Airbnb: Νέες δυνατότητες για επαγγελματικά ταξίδια

Περισσότεροι από 500.000 εταιρείες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την υπηρεσία Airbnb for Work για τα επαγγελματικά ταξίδια τους. Αναζητώντας καταλύματα που βρίσκονται σε γειτονιές και που προσφέρουν ανέσεις όπως ευέλικτη πρόσβαση, κουζίνα και πλυντήριο εντός του καταλύματος, η Airbnb αποτελεί επιλογή για πολλούς ταξιδιώτες.

Η Airbnb ανακοίνωσε ότι βελτιώνει την αναζήτηση καταλυμάτων work-friendly, στοχεύοντας στα επαγγελματικά ταξίδια.

Ξεκινώντας την αναζήτηση, ο ταξιδιώτης μπορεί να δηλώσει ότι ταξιδεύει για δουλειά. Αμέσως τα αποτελέσματα αναζήτησης επικεντρώνονται σε καταχωρίσεις που είναι πιο σχετικές με επαγγελματικά ταξίδια. Εμφανίζονται μέρη πιο φιλικά για εργασία. Ολόκληρα σπίτια, κατοικίες Airbnb Plus που έχουν επαληθευτεί για την ποιότητα και το σχεδιασμό τους και boutique ξενοδοχεία.

Αυτός ο νέος τρόπος εύρεσης καταλυμάτων φιλικών προς εργασία περιλαμβάνει εκείνα που πληρούν αυξημένα πρότυπα ποιότητας. Βασικό κριτήριο είναι να έχουν λάβει θετικές κριτικές από επαγγελματίες ταξιδιώτες. Και οπωσδήποτε οι οικοδεσπότες θα πρέπει να αναφέρουν ότι υπάρχουν ανιχνευτές καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα.

Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά – διαθέσιμα σε παγκόσμιο επίπεδο – βοηθούν τους ταξιδιώτες να βρουν πιο σχετικές καταχωρίσεις για ταξίδια εργασίας. Έρχονται να προστεθούν στα υπάρχοντα εργαλεία της Airbnb που είναι προσαρμοσμένα στους επαγγελματίες ταξιδιώτες και στους διαχειριστές ταξιδιών, και περιλαμβάνουν κεντρικούς λογαριασμούς, σημειώσεις για ταξιδιωτικές δαπάνες και εταιρικούς πίνακες ελέγχου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με την υπηρεσία Airbnb for Work, η πλατφόρμα προσβλέπει στην ικανοποίηση ακόμα περισσότερων αναγκών επαγγελματικών ταξιδιών, συνεχίζοντας να βελτιώνει τους τρόπους που οι επαγγελματίες ταξιδεύουν, συνεργάζονται, δημιουργούν και αναπτύσσονται – από ανεξάρτητους ελεύθερους επαγγελματίες έως εταιρείες με 100.000+ εργαζομένους.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend