• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Airbnb 2023 Winter Release: Αλλαγές σε κριτικές και καταχωρήσεις

Στη 2023 Winter Release, η Airbnb παρουσιάζει τρεις σημαντικές αναβαθμίσεις:

Guest Favorite – Μια συλλογή από τα 2 εκατομμύρια πιο αγαπημένα σπίτια στην Airbnb βάσει αξιολογήσεων, κριτικών και αξιοπιστίας.

Ανανεωμένες αξιολογήσεις και κριτικές – Μια επανασχεδιασμένη σελίδα αξιολογήσεων, με νέες δυνατότητες που βοηθούν τους επισκέπτες να κατανοήσουν την ποιότητα κάθε σπιτιού.

Καρτέλα καταχωρήσεων – Ένα σύνολο νέων εργαλείων για τους Οικοδεσπότες για τη διαχείριση της καταχώρισής τους και την προβολή των λεπτομερειών που ενδιαφέρουν περισσότερο τους επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφικής περιήγησης με τεχνητή νοημοσύνη.

«Οι επισκέπτες συχνά περιγράφουν το check-in σε ένα Airbnb ως μια «στιγμή αλήθειας»—όταν ανακαλύπτετε εάν το σπίτι που κλείσατε ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας», δήλωσε ο Brian Chesky, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Airbnb. «Πολύ συχνά, δεν ανταποκρίνεται. Αυτό το αλλάζουμε σήμερα. Με την Επιλογή επισκεπτών, τις ανανεωμένες κριτικές και τη νέα καρτέλα Καταχωρήσεις, θα γνωρίζετε πλέον ακριβώς τι να περιμένετε κάθε φορά που κάνετε κράτηση».

Παρουσίαση της Επιλογής επισκεπτών

Το Guest Favorite (Επιλογή επισκεπτών) είναι μια συλλογή από τα 2 εκατομμύρια πιο αγαπημένα σπίτια στην Airbnb με βάση αξιολογήσεις, κριτικές και δεδομένα αξιοπιστίας από περισσότερα από μισό δισεκατομμύριο ταξίδια.

Εξαιρετικές βαθμολογίες και κριτικές – Οι Επιλογές επισκεπτών έχουν εξαιρετικές κριτικές και βαθμολογούνται με πάνω από 4,9 αστέρια κατά μέσο όρο. Αυτά τα σπίτια λαμβάνουν επίσης υψηλή βαθμολογία για ευκολία στο check-in, καθαριότητα, ακρίβεια καταχώρισης, επικοινωνία με τον οικοδεσπότη, τοποθεσία και αξία.

Εξαιρετική αξιοπιστία – Οι Επιλογές επισκεπτών έχουν εξαιρετικό ιστορικό αξιοπιστίας, με τις ακυρώσεις από τον Οικοδεσπότη και τα ζητήματα εξυπηρέτησης πελατών που σχετίζονται με την ποιότητα να ανέρχονται στο 1% κατά μέσο όρο.

Εύκολη ανακάλυψη στην Airbnb – Οι Επιλογές επισκεπτών είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο και είναι εύκολο να τις εντοπίσουν οι επισκέπτες. Απλώς αναζητούν το νέο σήμα στα αποτελέσματα αναζήτησης και στη σελίδα καταχώρισης ή φιλτράρουν με τις Επιλογές επισκεπτών.

Σχεδόν τα δύο τρίτα της Επιλογής επισκεπτών προέρχονται από Superhosts, οι οποίοι έχουν αναγνωριστεί για το ιστορικό τους στην εξαιρετική φιλοξενία.

Ανανεωμένες αξιολογήσεις και κριτικές

Οι επισκέπτες έχουν αφήσει πάνω από 371 εκατομμύρια κριτικές σχετικά με τη διαμονή τους στην Airbnb. Αυτές οι αξιολογήσεις και κριτικές είναι ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσει κανείς την ποιότητα ενός σπιτιού. Σήμερα, όμως, υπάρχουν περιορισμένες πληροφορίες στη σελίδα αξιολογήσεων και είναι δύσκολο για τους επισκέπτες να βρουν κριτικές που να είναι σχετικές με αυτούς. Η επανασχεδιασμένη σελίδα αξιολογήσεων περιλαμβάνει τρεις νέες δυνατότητες που κάνουν τις κριτικές πιο ευανάγνωστες και πολύ πιο χρήσιμες.

Airbnb 2023 Winter ReleaseΤαξινόμηση κριτικών – Οι επισκέπτες μπορούν πλέον να ταξινομούν τις κριτικές με κριτήριο πόσο πρόσφατες είναι ή κατά βαθμολογία, διευκολύνοντας την εύρεση των κριτικών που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

Κατανομή αξιολογήσεων – Ένα νέο γράφημα δείχνει την κατανομή των κριτικών από 1 έως 5 αστέρια, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν εύκολα να δουν τον αριθμό των θετικών και αρνητικών κριτικών.

Περισσότερες λεπτομέρειες κριτικής – Οι κριτικές περιλαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άτομο που αφήνει την κριτική και το ταξίδι του — συμπεριλαμβανομένου του τόπου καταγωγής του, της διάρκειας της παραμονής του και του αν ταξίδεψε με την οικογένειά του ή τα κατοικίδιά του ή σε group.

Παρουσίαση της καρτέλας Καταχωρήσεις

Η διαχείριση μιας καταχώρησης είναι ένα από τα πιο ουσιαστικά μέρη της φιλοξενίας, επειδή έτσι μαθαίνουν οι επισκέπτες για ένα σπίτι. Στην πραγματικότητα, έχουμε δει ότι οι καταχωρήσεις με περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να λάβουν έως και 20% περισσότερες κρατήσεις. Ωστόσο, σε πολλές καταχωρήσεις λείπουν οι λεπτομέρειες που ενδιαφέρουν τους επισκέπτες, επειδή η προσθήκη τους ήταν πολύ δύσκολη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρουσιάζουμε την καρτέλα Καταχωρήσεις—ένα σύνολο νέων εργαλείων για να διαχειρίζονται οι Οικοδεσπότες εύκολα την καταχώρισή τους και να προβάλλουν τις λεπτομέρειες του σπιτιού τους.

Airbnb 2023 Winter ReleaseΕπεξεργαστής καταχώρησης – Μία επανασχεδιασμένη διεπαφή (interface) που διευκολύνει τους Οικοδεσπότες στο να προσθέτουν λεπτομέρειες σχετικά με την καταχώρησή τους — συμπεριλαμβανομένων των ανέσεων, των ζητημάτων που αφορούν στον ύπνο και πολλά άλλα. Είναι επίσης απλό για τους οικοδεσπότες να επεξεργαστούν τον οδηγό άφιξης με τις πληροφορίες που χρειάζονται οι επισκέπτες πριν από το check-in.

Φωτογραφική περιήγηση με τεχνητή νοημοσύνη – Οι Οικοδεσπότες μπορούν να δημιουργήσουν αμέσως μια φωτογραφική περιήγηση, η οποία οργανώνει φωτογραφίες ανά δωμάτια για να βοηθήσει τους επισκέπτες να κατανοήσουν τη διάταξη του σπιτιού τους. Η φωτογραφική περιήγηση τροφοδοτείται από μια μηχανή τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργήθηκε ειδικά για την Airbnb, η οποία έχει εκπαιδευτεί πάνω σε περισσότερες από 100 εκατομμύρια εικόνες και που αναγνωρίζει φωτογραφίες και τις αντιστοιχεί σε 19 δωμάτια σε δευτερόλεπτα. Οι Οικοδεσπότες μπορούν να επεξεργαστούν τη φωτογραφική τους περιήγηση ανά πάσα στιγμή και να προσθέσουν ανέσεις για κάθε δωμάτιο.

Ενσωμάτωση έξυπνου κλειδώματος – Οι Οικοδεσπότες μπορούν να συνδέσουν συμβατές έξυπνες κλειδαριές στον λογαριασμό τους στην Airbnb και να δημιουργούν αυτόματα έναν μοναδικό κωδικό για κάθε κράτηση. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τους κωδικούς εισόδου τους απευθείας στην εφαρμογή Airbnb πριν φτάσουν. Η ενσωμάτωση της έξυπνης κλειδαριάς θα αρχίσει να είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και τον Καναδά αργότερα φέτος με υποστήριξη για ορισμένες κλειδαριές από τις Schlage, August και Yale.

Airbnb 2023 Winter ReleaseΑκόμα περισσότερες αναβαθμίσεις για τους Οικοδεσπότες

Εκτός από τη νέα καρτέλα Καταχωρήσεις, η Airbnb 2023 Winter Release περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες αναβαθμίσεις για τους Οικοδεσπότες.

Ορατότητα τιμολόγησης – Οι τιμές που ορίζει ο Οικοδεσπότης θα περιλαμβάνουν χρεώσεις υπηρεσιών, βοηθώντας τους να κατανοήσουν καλύτερα τι πληρώνουν οι επισκέπτες. Η ορατότητα των τιμών θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του επόμενου έτους.

Συγκρίνετε τιμές – Οι Οικοδεσπότες μπορούν πλέον να συγκρίνουν τις τιμές τους με αυτές παρόμοιων καταχωρίσεων απευθείας στο ημερολόγιο, διευκολύνοντας την παρακολούθηση των τοπικών τάσεων τιμών.

Νέος πίνακας ελέγχου κερδών – Ένας πλήρως επανασχεδιασμένος πίνακας ελέγχου δίνει στους Οικοδεσπότες μια σαφή εικόνα των κερδών τους, συμπεριλαμβανομένης μιας λεπτομερούς ανάλυσης των προηγούμενων και μελλοντικών πληρωμών, προσαρμόσιμων αναφορών, φίλτρων και αναζήτησης.

Νέες επιλογές για πληρωμές Συνοικοδεσποτών – Οι Οικοδεσπότες έχουν δύο νέες επιλογές για να μοιραστούν πληρωμές με τους Συνοικοδεσπότες: να μοιραστούν το τέλος καθαρισμού ή να μοιραστούν το τέλος καθαρισμού συν ένα ποσοστό του ποσού κράτησης.

Νέα ανταλλαγή μηνυμάτων Συνοικοδεσποτών – Οι Οικοδεσπότες και οι Συνοικοδεσπότες μπορούν πλέον να επικοινωνούν στην εφαρμογή με νέες λειτουργίες Εισερχομένων που τους βοηθούν να συζητήσουν και να συντονίσουν τις επερχόμενες κρατήσεις.

Παγκόσμια διάθεση

Η Επιλογή Επισκεπτών, οι ανανεωμένες αξιολογήσεις και κριτικές, η νέα καρτέλα Καταχωρήσεις και οι πρόσθετες αναβαθμίσεις για τους Οικοδεσπότες θα ξεκινήσουν να είναι διαθέσιμες αυτή την εβδομάδα. Οι Οικοδεσπότες μπορούν να δοκιμάσουν τις νέες λειτουργίες σήμερα με την εγγραφή τους στο Airbnb Early Access. Η ενσωμάτωση έξυπνης κλειδαριάς θα έρθει στο Early Access για καταχωρίσεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά αργότερα φέτος. Η ορατότητα των τιμών και η σύγκριση τιμών θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του επόμενου έτους.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend