• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ShortStay 2024, το ετήσιο Συνέδριο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης

Το ShortStay 2024, το ετήσιο συνέδριο της βραχυχρόνιας μίσθωσης έρχεται!

Σε μια χρονική συγκυρία που οι αλλαγές στη νομοθεσία και τη φορολόγηση του κλάδου της βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι καταιγιστικές, το ShortStay Conference έρχεται για 6η συνεχή χρονιά να αποτελέσει το χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης που θέλουν να ενημερωθούν με εγκυρότητα και να αναπτυχθούν με ασφάλεια.

Το ShortStay Conference 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 9 & 10 Φεβρουαρίου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα. Για άλλη μια χρονιά, θα αποτελέσει το μεγάλο ραντεβού της δυναμικής αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα με τις εταιρείες προμηθευτές του κλάδου.

Περισσότεροι από 30 ομιλητές έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο φετινό συνέδριο, ανάμεσά τους εξειδικευμένα στελέχη εταιρειών, opinion leaders του παγκόσμιου στερεώματος της βιομηχανίας εναλλακτικών καταλυμάτων και προσωπικότητες υψηλού προφίλ. Θα αναλύσουν τις τάσεις και τις εξελίξεις, θα παρουσιάσουν αποκλειστικά στατιστικά της ελληνικής αγοράς, θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές.

Τα workshops πρωταγωνιστούν και το 2024

Ταυτόχρονα, στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, θα παρουσιάζονται εμπνευσμένες πρωτοβουλίες, καινοτομίες προϊόντων και αποτελεσματικές λύσεις που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη των οικοδεσποτών.

Αλλά πάνω από όλα, το ShortStay Conference αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για networking, τόσο με τους εκθέτες όσο και μεταξύ των συνέδρων, που κάθε χρόνο συναντώνται εδώ προερχόμενοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις, να εμπνευστούν και να κλείσουν συμφωνίες.

Οι μεμονωμένοι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, βιλών και serviced apartments αλλά και οι ιδιοκτήτες ακινήτων που σκέφτονται την είσοδό τους στη βραχυχρόνια μίσθωση ή αναζητούν διαχειριστή για το ακίνητο τους, θα βρουν στο ShortStay Conference 2024 όλα τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να αναβαθμίσουν τη δραστηριότητά τους και την απόδοσή της.

Απονομή βραβείων Greece STAY Awards

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου θα απονεμηθούν τα βραβεία Greece STAY Awards. Τα κορυφαία καταλύματα που θα έχουν αναδειχθεί από την ψηφοφορία του κοινού και την απόφαση της κριτικής επιτροπής. Θα λάβουν τις διακρίσεις τους στα πλαίσια του νέου θεσμού που επιβραβεύει την αριστεία στην Ελληνική φιλοξενία. Δείτε περισσότερα στο www.greecestayawards.gr

Ο ψηφιακός οδηγός των συνέδρων

Παράλληλα, ένας εξειδικευμένος ψηφιακός οδηγός, αποκλειστικά σχεδιασμένος για το ShortStay Conference 2024, από την Tourmie, τον επίσημο Digital Attendee Experience Partner του συνεδρίου, θα παρέχει στους συνέδρους πληροφορίες για όλα όσα αφορούν το συνέδριο.

Κλείστε τώρα τη θέση σας στο ShortStay 2024, το πιο χρήσιμο συνέδριο για τη βραχυχρόνια μίσθωση,
που σας ανοίγει τον δρόμο για το μέλλον!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend