• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Πώς 7 πρώην υπάλληλοι της Airbnb ίδρυσαν πλατφόρμα μίσθωσης εξοχικών

πλατφόρμα εξοχικών

Η Landfolk είναι μια πλατφόρμα με έδρα τη Δανία για ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών. Ιδρύθηκε το 2021 από 7 πρώην υπαλλήλους της Airbnb. Τώρα συγκέντρωσε 3,8 εκατομμύρια ευρώ από την εταιρεία επενδύσεων Seed Capital, η οποία, προφανώς, πιστεύει στις προοπτικές ανάπτυξης της Landfolk.

Η εταιρεία ανέφερε ότι έχει περισσότερες από 1.000 καταχωρίσεις εξοχικών στην πλατφόρμα της σε Δανία, Γερμανία και Νορβηγία. Με τη χρηματοδότηση σκοπεύει να διπλασιάσει αυτόν τον αριθμό φέτος.

«Είναι πραγματικά συναρπαστικό να βλέπεις τη Landfolk να ανακινεί έναν κλάδο που παρέμεινε στάσιμος για πάρα πολύ καιρό», δήλωσε η Ulla Brockenhuus-Schack, επιτελικό στέλεχος της Seed Capital. Πρόσθεσε ότι οι ιδρυτές της κατάφεραν να δημιουργήσουν μια εταιρεία σε δύο χρόνια με εντυπωσιακό τζίρο. Μεταξύ άλλων, επέκτειναν την αγορά με ένα τμήμα οικοδεσποτών που δεν έχουν νοικιάσει ποτέ στο παρελθόν την εξοχική τους κατοικία.

Η Landfolk επιλέγει τα εξοχικά με βάση 4 κριτήρια: α) το εξοχικό να έχει ένα προσωπικό στυλ, β) να έχει πρόσβαση στη φύση, γ) οι οικοδεσπότες να είναι τύποι σοφιστικέ και δ) τα υλικά μέσα στο σπίτι να είναι υψηλής ποιότητας.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Landfolk, Christian Schwarz Lausten και οι έξι συνιδρυτές της σε μια ανάρτηση στο LinkedIn, με την οποία ανακοίνωσαν τη χρηματοδότηση, τόνισαν: «Πιστεύουμε ότι χτίζουμε το μέλλον των ψηφιακών αγορών και πώς μοιάζει μια εμπειρία φιλοξενίας premium. Ανυπομονούμε να σας πούμε σύντομα τι ακολουθεί».

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend