• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Airbnb 2022 Summer Release: Όλες οι αλλαγές στην πλατφόρμα

Με έναν νέο τρόπο αναζήτησης σχεδιασμένο γύρω από τις Κατηγορίες Airbnb, την πρωτοποριακή λειτουργία Split Stays και το AirCover για τους επισκέπτες, η Airbnb ανακοίνωσε τις μεγαλύτερες αλλαγές της δεκαετίας.

Συγκεκριμένα, οι αλλαγές στην Airbnb περιλαμβάνουν:

  • Κατηγορίες Airbnb – Ένας νέος τρόπος αναζήτησης που διευκολύνει την ανακάλυψη εκατομμυρίων σπιτιών.
  • Split Stays – Μια καινοτόμος λειτουργία που παρέχει περισσότερες επιλογές για μεγαλύτερη διαμονή μοιράζοντας το ταξίδι σε δύο σπίτια.
  • AirCover για επισκέπτες – Η πιο ολοκληρωμένη προστασία στα ταξίδια, που περιλαμβάνεται δωρεάν με κάθε διαμονή.

«Ο τρόπος που ταξιδεύουν οι άνθρωποι έχει αλλάξει για πάντα. Γι’ αυτό εισάγουμε τη μεγαλύτερη αλλαγή στην Airbnb εδώ και μια δεκαετία», δήλωσε ο Brian Chesky, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Airbnb. «Πρώτον, οι άνθρωποι είναι πιο ευέλικτοι σχετικά με το πού ζουν και εργάζονται, επομένως σχεδιάσαμε έναν νέο τρόπο αναζήτησης με τις Κατηγορίες Airbnb. Δεύτερον, οι άνθρωποι κάνουν μεγαλύτερα ταξίδια, έτσι δημιουργήσαμε το Split Stays για να σας δώσουμε περισσότερες επιλογές μοιράζοντας το ταξίδι σας σε δύο σπίτια. Και τρίτον, παρουσιάζουμε το AirCover για τους επισκέπτες, δίνοντάς σας την αυτοπεποίθηση να κάνετε κράτηση γνωρίζοντας ότι η Airbnb σας προσέχει».

Κατηγορίες Airbnb

Εκατομμύρια άνθρωποι είναι πλέον πιο ευέλικτοι σχετικά με το πού ζουν και εργάζονται. Αλλά η αναζήτηση ταξιδιού είναι η ίδια εδώ και 25 χρόνια. Ο χρήστης εισάγει μια τοποθεσία και ημερομηνίες σε ένα πλαίσιο αναζήτησης. Οι περισσότεροι χρήστες μπορούν να σκεφτούν μόνο μερικές δεκάδες πόλεις για να πληκτρολογήσουν στο πλαίσιο αναζήτησης. Όμως υπάρχουν Airbnbs σε 100.000 πόλεις και πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Έτσι σχεδιάστηκε ένας νέος τρόπος αναζήτησης γύρω από τις Κατηγορίες Airbnb, διευκολύνοντας την ανακάλυψη εκατομμυρίων μοναδικών κατοικιών. Ανοίγοντας την πλατφόρμα, παρουσιάζονται 56 κατηγορίες που οργανώνουν τα σπίτια με βάση το στυλ, την τοποθεσία ή την εγγύτητα σε μια ταξιδιωτική δραστηριότητα. Αναζητώντας έναν προορισμό, τα αποτελέσματα οργανώνονται επίσης ανά κατηγορίες που σχετίζονται με αυτόν τον προορισμό. Καθώς προβάλλονται οι διαφορετικές κατηγορίες, ο χάρτης μεγεθύνεται έξυπνα δείχνοντας πού βρίσκονται τα σπίτια.

Η δημιουργία Κατηγοριών Airbnb βασίστηκε στην ανάλυση τίτλων, γραπτών περιγραφών, λεζαντών φωτογραφιών, δεδομένων από hosts και κριτικών από επισκέπτες. Τα μέλη της ομάδας επιμέλειας της Airbnb εξετάζουν τις καταχωρίσεις και επιλέγουν φωτογραφίες. Οπότε αν μια καταχώριση ανήκει στην κατηγορία Καταπληκτικές πισίνες, η πρώτη φωτογραφία δείχνει μια πισίνα. Στη συνέχεια, κάθε κατηγορία περνάει από έναν τελικό έλεγχο για να διασφαλιστεί η συνέπεια και η ποιότητα της φωτογραφίας.

Οι 56 Κατηγορίες Airbnb περιλαμβάνουν περισσότερα από 4 εκατομμύρια μοναδικά σπίτια σε όλο τον κόσμο. Οι Κατηγορίες Airbnb οργανώνουν τα σπίτια ανάλογα με το τι τα κάνει μοναδικά, κάτι που βοηθά τους ανθρώπους να ανακαλύψουν μέρη που διαφορετικά δεν θα έβρισκαν. Αυτό μπορεί να συμβάλει στην ανακούφιση του υπερτουρισμού, αναδιανέμοντας τους ταξιδιώτες σε νέες τοποθεσίες πέρα ​​από τους ίδιους δημοφιλείς προορισμούς.

Split Stays

Airbnb αλλαγέςΤους τελευταίους τρεις μήνες, σχεδόν οι μισές διανυκτερεύσεις που κρατήθηκαν στην Airbnb ήταν για ταξίδια μιας εβδομάδας ή περισσότερο. Γι’ αυτό δημιουργήθηκε το Split Stays, ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό που χωρίζει το ταξίδι σε δύο σπίτια. Με το Split Stays, ο χρήστης θα βλέπει συνήθως περίπου 40% περισσότερες καταχωρίσεις όταν αναζητά διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας.

Κατά την αναζήτηση ενός συγκεκριμένου προορισμού, τα Split Stays εμφανίζονται αυτόματα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Εμφανίζονται επίσης σε 14 κατηγορίες — συμπεριλαμβανομένων Κάμπινγκ, Εθνικών Πάρκων, Σκι και Σέρφινγκ — για να αποτελέσουν έμπνευση για διαμονές σε δύο προορισμούς ως μέρος ενός μεγαλύτερου ταξιδιού. Για παράδειγμα, όταν κάποιος περιηγείται στην Κατηγορία Εθνικών Πάρκων, το Split Stays μπορεί να προτείνει δύο κατοικίες κοντά στο Εθνικό Πάρκο Zion και στο Grand Canyon.

Κατά την προβολή του Split Stays σε έναν χάρτη, μια κινούμενη γραμμή συνδέει οπτικά τα δύο σπίτια για να δείξει την απόσταση μεταξύ τους και τη σειρά των διαμονών. Μόλις επιλεγεί ένα Split Stay, ο χρήστης οδηγείται σε μια εύχρηστη διεπαφή προκειμένου να κάνει κράτηση για κάθε διαμονή, ένα σπίτι τη φορά.

AirCover για επισκέπτες

Αυτό το καλοκαίρι, εκατομμύρια άνθρωποι θα ταξιδέψουν για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας. Γι’ αυτό δημιουργήθηκε το AirCover, η πιο ολοκληρωμένη προστασία στα ταξίδια. Το AirCover περιλαμβάνεται πάντα και πάντα δωρεάν και αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη αναβάθμιση στην εξυπηρέτηση πελατών της Airbnb εδώ και μια δεκαετία.

Με το AirCover, ο επισκέπτης καλύπτεται από τέσσερις προστασίες κάθε φορά που μένει σε κατάλυμα μέσω της Airbnb:

  • Εγγύηση προστασίας κράτησης – Στην απίθανη περίπτωση που κάποιος οικοδεσπότης χρειαστεί να ακυρώσει την κράτηση έως 30 ημέρςε πριν το check-in, η Airbnb θα βρει ένα παρόμοιο ή καλύτερο σπίτι ή θα προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων.
  • Εγγύηση check-in – Εάν ο επισκέπτης δεν μπορεί να κάνει check-in στο σπίτι που έχει κάνει κράτηση και ο οικοδεσπότης δεν μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα, η Airbnb θα brei ένα παρόμοιο ή καλύτερο σπίτι για τη διάρκεια της αρχικής διαμονής σας ή θα προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων.
  • Εγγύηση Get-What-You-Booked – Εάν οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της διαμονής, ο επισκέπτης διαπιστώσει ότι η καταχώριση δεν είναι όπως διαφημίζεται — για παράδειγμα, το ψυγείο σταματά να λειτουργεί και ο οικοδεσπότης δεν μπορεί να το επισκευάσει εύκολα ή υπάρχουν λιγότερα υπνοδωμάτια από ό,τι αναφέρεται — θα πρέπει να αναφερθεί εντός τριών ημερών και η Airbnb θα βρει ένα παρόμοιο ή καλύτερο σπίτι ή θα προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων.
  • 24ωρη Γραμμή Ασφαλείας – Αν ο επισκέπτης αισθανθεί ανασφάλεια, θα έχει πρόσβαση κατά προτεραιότητα σε ειδικά εκπαιδευμένους πράκτορες ασφαλείας, μέρα ή νύχτα.

Το AirCover έχει σχεδιαστεί απευθείας στην εφαρμογή και τον ιστότοπο της Airbnb. Διευκολύνει το επισκέπτη να επικοινωνήσει με έναν αντιπρόσωπο και να επιλύσει γρήγορα προβλήματα. Μια ομάδα από ειδικά εκπαιδευμένους αντιπροσώπους μπορεί να βοηθήσει για να βρουν οι επισκέπτες κατάλυμα της τελευταίας στιγμής. Επίσης επέκτεινε σημαντικά την 24ωρη γραμμή ασφαλείας μας για να καλύψει 16 γλώσσες.

Διαθέσιμο από σήμερα

Η επανασχεδιασμένη εφαρμογή και ο ιστότοπος της Airbnb με 56 κατηγορίες μοναδικών κατοικιών, την καινοτόμο λειτουργία Split Stays και το AirCover για επισκέπτες, θα είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο αυτή την εβδομάδα. Η κυκλοφορία ξεκίνησε σήμερα στις ΗΠΑ.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend