• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Η δικηγόρος Juniper Downs αναλαμβάνει το τμήμα Πολιτικής της κοινότητας της Airbnb

Juniper Downs

Η Airbnb ανακοίνωσε την πρόσληψη της Juniper Downs ως νέας Global Head of Community Policy and Partnerships. Θα επιβλέπει την ομάδα που είναι υπεύθυνη για τους κανόνες που διέπουν τη συμπεριφορά στην πλατφόρμα Airbnb.

Η Juniper Downs ήταν εννέα χρόνια στη Google, όπου είχε αναλάβει σε θέματα Trust and Safety and Public Policy, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας ως Global Director of Policy for YouTube και πιο πρόσφατα ως Global Director of Public Affairs, Government Affairs and Public Policy.

Η ανάπτυξη της Πολιτικής της κοινότητας έχει μεγάλη σημασία για την Airbnb καθώς αφορά οικοδεσπότες αλλά και επισκέπτες. Η Πολιτική της Airbnb ξεκινά από τη διαδικτυακή συμπεριφορά, όπως η πολιτική απορρήτου της Airbnb καθώς και οι κανόνες για την αποτροπή απάτης. Στη συνέχεια επεκτείνεται σε συμπεριφορές εκτός διαδικτύου. Η παγκόσμια απαγόρευση πάρτι σε καταλύματα Airbnb, η επίλυση διαφορών μεταξύ των χρηστών και η απαγόρευση χρήσης της πλατφόρμας στα «μέλη επικίνδυνων οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων τρομοκρατικών, οργανωμένων εγκληματιών και βίαιων ρατσιστικών ομάδων», είναι μερικές από αυτές. Τα τελευταία χρόνια, οι πολιτικές της Airbnb έχουν εξελιχθεί για να θέσουν στο επίκεντρο τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια.

Οι παγκόσμιες συνεργασίες θα εμπίπτουν επίσης στην αρμοδιότητα της Juniper Downs. Η Airbnb διατηρεί συνεργασίες με σεβαστές ομάδες υπεράσπισης και αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες θεμάτων για ορισμένες από τις πολιτικές για την ασφάλεια. Για παράδειγμα, συνεργάζεται με το Εθνικό Δίκτυο για τον Τερματισμό της Ενδοοικογενειακής Βίας και με την Polaris για συμβουλές σχετικά με την πολιτική για την εμπορία ανθρώπων.

Ενώ ήταν στην Google, η Juniper εκπροσώπησε την εταιρεία ενώπιον των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής σε όλο τον κόσμο. Έδωσε πολλές φορές καταθέσεις ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ. Πριν από την Google, η Juniper εργάστηκε ως δικηγόρος στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών. Ηγήθηκε του έργου Santa Clara County Counsel Social Justice and Impact Litigation Project.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend