• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Στην Κρήτη επεκτείνεται η ΜΙΝΤ – Διαχείριση Ακινήτων bnb

ΜΙΝΤ Διαχείριση Ακινήτων

Ανοδική είναι η πορεία της ΜΙΝΤ – Διαχείριση Ακινήτων bnb Α.Ε. το 2021, παρά την πανδημία.

Φέτος η εταιρεία ξεπέρασε το ορόσημο των 350 ακινήτων σε όλη τη χώρα, κυρίως διαμερίσματα αλλά και πολυτελείς βίλες. Επιπλέον αναμένεται να φιλοξενήσει πάνω από 20.000 επισκέπτες αν οι κρατήσεις για το υπόλοιπο του 2021 διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα.

Μάλιστα, εκτός από την παρουσία της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το 2021 σηματοδότησε και την επέκταση της MINT στην Κρήτη. Ήδη λειτουργεί γραφείο στο Ηράκλειο. Επιπλέον ενισχύει την παρουσία της στα Νότια Προάστια της Αττικής αλλά και στο νησί της Πάρου.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα

Λειτουργώντας μέσα σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο, η MINT -όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της- έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο λόγω του σημαντικού χαρτοφυλακίου ακινήτων που διαχειρίζεται όσο και των παροχών που προσφέρει στους ιδιοκτήτες. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται:

  • η προετοιμασία και εκτίμηση του ακινήτου,
  • η εκτίμηση απόδοσης εσόδων,
  • οι αναγκαίες επισκευές,
  • προτάσεις για επίπλωση και η διακόσμηση,
  • η επαγγελματική φωτογράφιση και
  • πληροφορίες για τον επισκέπτη σχετικά με την περιοχή και τις παροχές.

Επιπλέον, η ΜΙΝΤ φροντίζει και για την καθαριότητα και τον ιματισμό, παράλληλα με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον COVID-19.

Την ίδια στιγμή, διαθέτει εξελιγμένα εργαλεία τιμολόγησης και εξειδικευμένο προσωπικό που χειρίζεται καθημερινά τη δυναμική τιμολόγηση. Έτσι επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή πληρότητα με την καλύτερη τιμή και οι ιδιοκτήτες-πελάτες της MINT μπορούν να έχουν περισσότερα έσοδα. Παράλληλα, η εταιρεία καλύπτει όλες τις απαραίτητες νομικές και λογιστικές υπηρεσίες που απορρέουν από τη μίσθωση των ακινήτων.

Όπως τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της ΜΙΝΤ – Διαχείριση Ακινήτων bnb Α.Ε. και Πρόεδρος του νεοσύστατου Συνδέσμου Ελληνικών Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων (STAMA), Νάσος Γαβαλάς, «είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την πορεία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια και ελπίζουμε, με τις επεκτάσεις που σχεδιάζουμε, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας». Και συμπληρώνει: «Ευχόμαστε το φετινό καλοκαίρι να επανέλθει ο τουρισμός στα επίπεδα του 2019, κάτι το οποίο παρατηρούμε ήδη στις αυξημένες προκρατήσεις του κλάδου, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και στην αύξηση των εσόδων.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend