• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Η Revolut λανσάρει το ταξιδιωτικό Stays

Revolut Stays

Στην τουριστική βιομηχανία εισέρχεται η εφαρμογή ψηφιακής τραπεζικής με έδρα τη Βρετανία, Revolut, με το λανσάρισμα του Stays. Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κράτηση για ταξιδιωτικά καταλύματα και να λάβουν έως και 10% σε μετρητά. Πρόκειται για το λανσάρισμα του πρώτου μη χρηματοοικονομικού ή ασφαλιστικού προϊόντος.

Το Stays είναι μέρος του ευρύτερου στόχου της Revolut να βοηθήσει τους χρήστες να ξοδεύουν “πιο έξυπνα” όταν ταξιδεύουν, ανέφερε. Έρχεται καθώς οι περιορισμοί ταξιδιού του coronavirus αρχίζουν να διευκολύνονται σε ορισμένες περιοχές.

Η Revolut θα διαθέσει 70 εκατομμύρια λίρες (95,24 εκατομμύρια δολάρια) για επιστροφή χρημάτων για πελάτες που χρησιμοποιούν τη νέα υπηρεσία, Stays.

Ο πάροχος ψηφιακών τραπεζικών υπηρεσιών συγκέντρωσε περίπου 800 εκατομμύρια δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης την περασμένη εβδομάδα. Η ένεση ρευστότητας έκανε την Revolut την πιο πολύτιμη εταιρεία της Βρετανίας.

Η Revolut ξεκίνησε το 2015, έχει περισσότερους από 16 εκατομμύρια πελάτες και στοχεύει να γίνει μια κορυφαία οικονομική εφαρμογή. Κέρδισε τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών από την αρχή της λειτουργίας της, προσφέροντας φθηνότερες και ευκολότερες υπηρεσίες συναλλάγματος από τις κυριότερες τράπεζες. Τώρα παρέχει μια σειρά προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγών και των ασφαλίσεων. Ωστόσο, δεν έχει πετύχει ακόμα κερδοφόρα χρήση.

Το νέο προϊόν, βάζει την Revolut απέναντι σε διαδικτυακούς γίγαντες ταξιδιωτικών κρατήσεων, όπως η Booking. Θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κρατήσεις για πτήσεις, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλες ταξιδιωτικές ανάγκες.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend