• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, Χωρίς κατηγορία

Τα social media είναι παντού. Εκμεταλλευτείτε το

Τα social media είναι παντού. Εκμεταλλευτείτε το

Τα social media έχουν αλλάξει τον τρόπο που ζούμε τη ζωή μας. Toν τρόπο με τον οποίο μεταδίδουμε τα νέα μας, τον τρόπο που προσεγγίζουμε τους υποψήφιους guests αλλά και το στυλ που προωθούμε τα καταλύματα μας.

Τα social media είναι παντού. Είναι αναπόφευκτα δυναμικά και ήρθαν για να μείνουν. Το γεγονός ότι το social media marketing είναι απαραίτητο για κάθε host στις μέρες μας δεν αποτελεί έκπληξη.

Όλοι οι hosts ανεξαρτήτου δυναμικής έχουν τη δυνατότητα μέσω της σωστής και οργανωμένης προβολής των καταλυμάτων τους, να διεκδικήσουν φήμη και να κερδίσουν κρατήσεις. Χρειάζεται όμως να έχουν καλό καπετάνιο σε αυτόν τον… socean.

Η Κωνσταντίνα Πιερρή, ιδρυτής της Socean.eu, θα παρουσιάσει στο 3ο BnB Greece Conference πώς μπορούν οι hosts να αξιοποίησουν τα social media, τόσο για την προσέλκυση νέων επισκεπτών όσο και για να αυξήσουν το loyalty των ήδη πελατών τους.

Παρακολουθήστε πως μπορείτε να “ταξιδέψετε” με ασφάλεια στα social media κάνοντας τη χωρίς κόστος εγγραφή σας στο 3ο BnB Greece Conference, ΕΔΩ ή πατώντας στο παρακάτω banner

BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference είναι η μοναδική διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στον κλάδο των Short-Term Rentals & Villas. Το φετινό συνέδριο θα προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στους επαγγελματίες της αγοράς προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ανάκαμψή τους.

Το 3ο BnB Greece Conference

  • Θα καταγράψει την υπάρχουσα κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να έχουν όλοι μια σαφή εικόνα, βασισμένη σε αναλυτικά δεδομένα.
  • Θα διερευνήσει τις τάσεις της επόμενης ημέρας, έτσι ώστε να σχεδιάσουν όλοι τις στρατηγικές τους κινήσεις.
  • Θα παρέχει πληροφόρηση για τις μεγάλες αγορές της Ελλάδας και πώς να τις προσεγγίσετε.
  • Θα παρουσιάσει τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι διαχειριστές ακινήτων για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.
  • Θα διασυνδέσει τους επαγγελματίες μεταξύ τους, προκειμένου να βγουν πιο δυνατοί από αυτή την κρίση.

Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα του συνεδρίου με τη συμμετοχή ηχηρών ονομάτων της παγκόσμιας σκηνής Short-Term Rentals & Villas.

Σημείωση: Το 3ο BnB Greece Conference μπορεί να το παρακολoυθήσει κάποιος μόνο με προεγγραφή που θα πρέπει να να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 21 Ιανουαρίου. Το συνέδριο δε θα μεταδοθεί ζωντανά σε καμία πλατφόρμα social media.

Κάντε την εγγραφή σας χωρίς κόστος πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend