• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σε άτοκες δόσεις της Klarna οι κρατήσεις Airbnb στην Ελλάδα

Klarna Airbnb

Η Σταδιακή Πληρωμή μέσω της Klarna για μια κράτηση στην Airbnb, έρχεται και στην Ελλάδα. Ενισχύεται με αυτόν τον τρόπο η ευελιξία για τους επισκέπτες, κάνοντας πιο προσιτή και ελκυστική τη διαμονή τους.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες των καταλυμάτων στην Ελλάδα που κάνουν κράτηση στην Airbnb με τιμή μεταξύ 35 και 1500 ευρώ μπορούν πλέον να πληρώνουν σε τρεις άτοκες δόσεις σε διάστημα δύο μηνών.

Η δυνατότητα ευέλικτης πληρωμής της Klarna κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη Βόρεια Αμερική ως μέρος της καλοκαιρινής ανακοίνωσης 2023 της Airbnb.

Ο Giacomo Trovato, Country Manager της Ελλάδας για την Airbnb, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε τη Σταδιακή Πληρωμή με την Klarna στην Ελλάδα, δίνοντας στους επισκέπτες μεγαλύτερη ευελιξία να κατανείμουν τις πληρωμές τους σε αρκετές εβδομάδες ή μήνες. Είτε κάνετε κράτηση για ένα μεμονωμένο ταξίδι είτε οργανώνετε μια συνάντηση με φίλους, η επιλογή του σωστού προγράμματος πληρωμής δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη».

Οι επισκέπτες έχουν την επιλογή στο checkout είτε να πληρώσουν για την κράτησή τους στο ακέραιο τη στιγμή της κράτησης είτε να πληρώσουν μέσα στη διάρκεια ενός χρονικού διαστήματος με τη Σταδιακή Πληρωμή με την Klarna και μεταφέρονται εύκολα στην πλατφόρμα πληρωμών.

Airbnb KlarnaΟ Ηλίας Πίτσαβος, επικεφαλής της Klarna στην Ελλάδα δήλωσε: «Η Airbnb αναφέρει ότι ένα από τα σημαντικότερα αιτήματα των επισκεπτών καταλυμάτων είναι να έχουν περισσότερες επιλογές πληρωμής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να φέρουμε τις ευέλικτες λύσεις πληρωμών της Klarna και στους επισκέπτες στην Ελλάδα».

Η Σταδιακή Πληρωμή με την Klarna κυκλοφορεί επίσης σε έξι άλλες χώρες σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων της Τσεχίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας, με περισσότερες χώρες να αναμένονται μέσα στο έτος.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend