• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Ο δυναμικός κλάδος των Villas στο 3ο BnB Greece Conference

Ο δυναμικός κλάδος των Villas στο 3ο BnB Guest Conference

Μέσα στη δίνη από την πανδημία που έπληξε τον παγκόσμιο αλλά και τον ελληνικό τουρισμό, ένα δυναμικό κομμάτι του accommodation έδειξε ιδιαίτερες αντοχές. Οι villas.

Αυτό βέβαια κάθε άλλο παρά τυχαίο μπορεί να χαρακτηριστεί. Όλα αυτά τα χρόνια οι εταιρείες διαχείρισης villas έχουν επενδύσει σε υψηλής ποιότητας ακίνητα, στην εξυπηρέτηση και την εμπειρία του guest. Αλλά έχουν αποκτήσει και βαθιά τεχνογνωσία που τις καθιστά παγκοσμίως αναγνωρισμένες για το συνολικό προϊόν που προφέρουν.

Ποιες όμως είναι οι νέες τάσεις που καταγράφουν; Ποια τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους σε έναν παγκόσμιο ανταγωνισμό; Και πού επενδύουν για να ενισχύσουν τη θέση τους;

Σε αυτό το session του 3ου BnB Greece Conference συμμετέχουν και απαντούν στις ερωτήσεις μας, δύο από τα πιο επιτυχημένα και διεθνώς αναγνωρισμένα brands στη διαχείριση villas.

Από τη White Key Villas ο Managing Director κος Δημήτρης Γιαννακόπουλος και από τη Think Villa η Founder & CΕΟ κα Βάλια Κόκκινου 

Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις κάνοντας την εγγραφή σας χωρίς κόστος ΕΔΩ ή πατώντας στο παρακάτω banner.

BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference είναι η μοναδική διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στον κλάδο των Short-Term Rentals & Villas. Το φετινό συνέδριο θα προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στους επαγγελματίες της αγοράς προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ανάκαμψή τους.

Το 3ο BnB Greece Conference

  • Θα καταγράψει την υπάρχουσα κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να έχουν όλοι μια σαφή εικόνα, βασισμένη σε αναλυτικά δεδομένα.
  • Θα διερευνήσει τις τάσεις της επόμενης ημέρας, έτσι ώστε να σχεδιάσουν όλοι τις στρατηγικές τους κινήσεις.
  • Θα παρέχει πληροφόρηση για τις μεγάλες αγορές της Ελλάδας και πώς να τις προσεγγίσετε.
  • Θα παρουσιάσει τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι διαχειριστές ακινήτων για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.
  • Θα διασυνδέσει τους επαγγελματίες μεταξύ τους, προκειμένου να βγουν πιο δυνατοί από αυτή την κρίση.

Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα του συνεδρίου με τη συμμετοχή ηχηρών ονομάτων της παγκόσμιας σκηνής Short-Term Rentals & Villas.

Σημείωση: Το 3ο BnB Greece Conference μπορεί να το παρακολoυθήσει κάποιος μόνο με προεγγραφή που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 21 Ιανουαρίου. Το συνέδριο δε θα μεταδοθεί ζωντανά σε καμία πλατφόρμα social media.

Κάντε την εγγραφή σας χωρίς κόστος πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend