• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Blueground: Νέα γενική διευθύντρια στην Ελλάδα

Blueground Μαρουγιάννη

Το ρόλο της γενικής διεύθυνσης για τις δραστηριότητες της Blueground στην Ελλάδα αναλαμβάνει η Βάλια Μαρουγιάννη. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης, τόσο σε πολυεθνικές εταιρείες όσο και σε startups στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η Βάλια Μαρουγιάννη αναμένεται να ενισχύσει την ήδη δυνατή παρουσία της Blueground στην Αθήνα και να διαμορφώσει τις συνθήκες για περαιτέρω ανάπτυξη.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος μιας τόσο ταλαντούχας ομάδας που έχει καταφέρει να αλλάξει ριζικά την αγορά του real estate παγκοσμίως. Η Blueground αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για το πού μπορεί να φτάσει μια ελληνική εταιρεία όταν θέτει ξεκάθαρους στόχους και έχει για οδηγό ένα σαφές όραμα. Προτεραιότητά μας θα συνεχίσει να είναι η προσφορά αξίας τόσο στους ιδιοκτήτες που μας έχουν εμπιστευθεί τα ακίνητά τους, όσο και στους ενοικιαστές που επιλέγουν τα διαμερίσματά μας για το επόμενο σπίτι τους” δήλωσε σχετικά η Βάλια Μαρουγιάννη.

Τη σκυτάλη στο τιμόνι της γενικής διεύθυνσης της Blueground στην Αθήνα παραδίδει ο Θάνος Γεραμάνης, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο κατέχει το ρόλο του Chief Operating Officer. Ο Θάνος Γεραμάνης ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή για την ελληνική αγορά το 2016. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η Blueground επέδειξε πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ένας από τους μεγαλύτερους ενοικιαστές ακινήτων στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία νοικιάζει πάνω από 700 υψηλής ποιότητας διαμερίσματα στην πρωτεύουσα ενώ ο στόχος της είναι να φτάσει τα 1.000 μέσα στο επόμενο διάστημα. Από τη νέα θέση, ο Θάνος Γεραμάνης θα έχει την ευκαιρία να επικεντρωθεί περισσότερο στην ανάπτυξη της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο και τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ποια είναι η Blueground

Η Blueground ιδρύθηκε το 2013 στην Αθήνα. Με όραμα να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους όπου και αν επιλέξουν να ζήσουν, η Blueground προσφέρει πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα προς ενοικίαση για ένα μήνα, ένα χρόνο ή και περισσότερο.

Σήμερα, η Blueground έχει παρουσία σε δώδεκα πόλεις σε όλο τον κόσμο – Αθήνα, Λονδίνο, Παρίσι, Κωνσταντινούπολη, Ντουμπάι, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Ουάσιγκτον, Σικάγο, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο και Σιάτλ – με περισσότερα από 3.500 διαμερίσματα και 500 εργαζομένους (250 από τους οποίους έχουν τη βάση τους στην Αθήνα).

To 2019 ήταν μια χρονιά ορόσημο για την εταιρεία καθώς ολοκλήρωσε δύο γύρους χρηματοδότησης, φτάνοντας τα $78 εκ. δολάρια συνολικής χρηματοδότησης και ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο διανυκτερεύσεις. Στόχος της εταιρείας είναι να έχει παρουσία σε 50 πόλεις με πάνω από 50.000 διαμερίσματα.

Ποια είναι η Βάλια Μαρουγιάννη

Βάλια Μαρουγιάννη
General Manager, Blueground Ελλάδος

Η Βάλια Μαρουγιάννη είναι General Manager της Blueground Ελλάδος.

Πριν την Blueground, η Βάλια Μαρουγιάννη εργαζόταν στη Microsoft αρχικά ως αρχικά ως Διευθύντρια Πωλήσεων Υπηρεσιών για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα και στη συνέχεια ως Επικεφαλής Business Sales Operations για 24 χώρες στα Βαλκάνια, τη Μαύρη θάλασσα, την Αδριατική, τη Βαλτική και την κεντρική Ασία.

Στο παρελθόν είχε εργαστεί για τη Royal Bank of Scotland στο Λονδίνο καθώς και για την Velti στην Αθήνα.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων Πληροφορικής και Ολοκληρωμένων Συστημάτων από το University of GLasgow και από το University of East London.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend