• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Και να πώς η Airbnb μπαίνει στην αεροπορική αγορά

Το δρόμο για την είσοδό της στην αεροπορική αγορά φαίνεται ότι ανοίγει η Airbnb, μέσω προωθητικής ενέργειας που πραγματοποιεί στην πλατφόρμα η Qantas.

Η αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas αποκάλυψε ότι διαθέτει μυστικά εισιτήρια Πρώτης Θέσης στην Airbnb έναντι μόλις 20 δολαρίων. Τα εισιτήρια αυτά μπορούν να εξαγοραστούν μόνο με τα μίλια που συγκεντρώνουν τα μέλη του loyalty προγράμματος της Qantas.

Από την Παρασκευή 24 Μαΐου, και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, η Qantas λειτουργεί περίπου ως οικοδεσπότης Airbnb. Κρυμμένη κάπου μέσα στην εφαρμογή, διαθέτει εισιτήρια επιστροφής για δύο άτομα είτε στην Πρώτη είτε στην Business Class.

Η στρατηγική προώθησης της Qantas είναι να δώσει στα μέλη του περισσότερες ευκαιρίες να ξοδέψουν τα μίλια τους.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι καταχωρίσεις να βρίσκονται στους προορισμούς που πετάει η Qantas και είναι διαθέσιμες μόνο για τους Αυστραλούς χρήστες της Airbnb.

Ορισμένες από τις ήδη προσφορές που έχουν αποκαλυφθεί είναι δύο εισιτήρια Πρώτης Θέσης από τη Μελβούρνη στο Λος Άντζελες για 50.000 πόντους Qantas και δύο θέσεις Business Class από το Σίδνεϊ στο Λονδίνο για 50.000 πόντους Qantas. Υπάρχουν προφανώς άλλες 14 διαθέσιμες (μία την ημέρα) αλλού.

Η Qantas και η Airbnb συνεργάζονται από το 2016 επιτρέποντας σε ιδιοκτήτες και επισκέπτες, να κερδίζουν πόντους Qantas. Πρόκειται για μια επωφελή κίνηση και για την Qantas και για την Airbnb. Αφενός, η αεροπορική κερδίζει δημοσιότητα για το πρόγραμμα loyalty. Αφετέρου η Airbnb, προσελκύει χρήστες που ψάχνουν τις προσφορές σε εισιτήρια και κάποιοι αυτούς τελικά θα κάνουν και κράτηση καταλύματος.

Η συγκεκριμένη ενέργεια μπορεί να αφορά μόνο τους Αυστραλούς και μόνο μια αεροπορική εταιρεία, δίνει όμως το στίγμα των διαθέσεων της Airbnb για είσοδο στην αεροπορική αγορά.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend