Η βραχυχρόνια μίσθωση αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία, έχει φέρει πολλές θετικές αλλαγές στην οικονομία της πόλης. Πρέπει να την αγκαλιάσουμε, να την προστατεύσουμε και να φτιάξουμε τους κανόνες που θα της επιτρέψουν να αναπτυχθεί στο μέλλον.
Αυτά επεσήμανε, μεταξύ άλλων, στο BnB News ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης. Μας μίλησε κατά τη διάρκεια της ημερίδας «Βραχυχρόνια Μίσθωση και Αθήνα: Παρόν & Μέλλον», που συνδιοργάνωσαν στο ΕΒΕΑ, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών και η ΠΟΜΙΔΑ, την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019.
Ο κ. Καφούνης μίλησε και για τις δράσεις που πρέπει να αναλάβει ο Δήμος, προκειμένου η βραχυχρόνια μίσθωση να μη γυρίσει μπούμερανγκ ούτε για την πόλη, ούτε για τους ιδιοκτήτες ούτε όλους αυτούς που επωφελούνται από τη λειτουργία της.
«Θέλουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής στην πόλη για τους κατοίκους, τους επαγγελματίες αλλά και τους επισκέπτες. Υπάρχουν κάποια εύκολα βήματα που μπορούν να γίνουν από τις πρώτες ημέρες. Να καθαρίσουμε την πόλη, να βελτιώσουμε αισθητική της, να ανοίξουμε τα πεζοδρόμια. Προσδοκούμε ότι θα γίνει σε σύντομο διάστημα», τόνισε ο κ.Καφούνης, που είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη του Σταύρου Καφούνη στο BnB News και την αρχισυντάκτρια Βίκη Τρύφωνα.