• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Η Le Collectionist εξαγοράζει την The Greek Villas

Le Collectionist Greek Villas

Στην εξαγορά της εταιρείας διαχείρισης πολυτελών κατοικιών στην Ελλάδα The Greek Villas προχωρά η υπηρεσία ενοικίασης πολυτελών κατοικιών Le Collectionist, επιδιώκοντας να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιό της σε προορισμούς στους οποίους ήδη διαθέτει παρουσία.

Το χαρτοφυλάκιο του Greek Villas, το οποίο ιδρύθηκε το 2012, αποτελείται από περισσότερες από 500 προσεκτικά επιλεγμένες βίλες σε 34 ελληνικά νησιά και προορισμούς, με έντονη παρουσία στις Κυκλάδες και το Ιόνιο. Αποπνέοντας αληθινή πολυτέλεια, αυτές οι αποκλειστικές βίλες συνδυάζουν τις απολαύσεις ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων, χωρίς να διακυβεύονται οι ανέσεις και οι οικειότητες του σπιτιού.

Το Le Collectionist ξεκίνησε το 2013, επιλέγοντας τα πιο όμορφα ενοικιαζόμενα σπίτια σε όλο τον κόσμο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο χειριστής της βίλας προσφέρει στους επισκέπτες εμπειρίες δοκιμασμένες από την ομάδα του και έχει μέλη σε κάθε προορισμό διαθέσιμα για να βοηθήσουν με αιτήματα ανά πάσα στιγμή.

Ταχεία ανάπτυξη της αγοράς ενοικίασης πολυτελών κατοικιών

«Με τις ενοικιάσεις πολυτελών κατοικιών να είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές, η The Greek Villas και η Le Collectionist συνεργάζονται για να ενισχύσουν τις υπηρεσίες και τις παροχές τους προς τους πελάτες, τοποθετούμενες ως ηγέτιδες των ενοικιάσεων πολυτελών κατοικιών στην Ελλάδα και εκτός αυτής», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η εξαγορά ακολουθεί μια πολύ επιτυχημένη χρονιά ρεκόρ για το The Greek Villas το 2022. Αποτελεί μέρος της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της Le Collectionist για την ανάπτυξη του brand της μέσω εξαγορών σε νέες αγορές και ενίσχυσης της ηγετικής της θέση στους υπάρχοντες προορισμούς. Εν τω μεταξύ, η The Greek Villas συνεχίζει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της ανά την Ελλάδα, με νέα πολυτελή ακίνητα να προστίθενται στη συλλογή της και να είναι διαθέσιμα εντός του 2023.

Βασίλης Πανδής, συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Greek Villas: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Le Collectionist και που αναγνωρίζουμε ως ο κορυφαίος ειδικός σε βίλες στην Ελλάδα όταν πρόκειται να προσφέρουμε αξέχαστες και μοναδικές εμπειρίες διακοπών στους πολύτιμους επισκέπτες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε τι φέρνει το μέλλον και να αναβαθμίσουμε την προσφορά μας με όλο και περισσότερες ιδιότητες που κόβουν την ανάσα, συνεχίζοντας να παρέχουμε μια εξαιρετική, εξειδικευμένη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε όλους τους επισκέπτες μας.»

Max Aniort, συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Le Collectionist: «Η στρατηγική μας βασίζεται στην επιθυμία μας να συνεργαστούμε με περιφερειακούς ηγέτες για να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες μας, όντας όσο το δυνατόν πιο τοπικοί και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία τους στον προορισμό τους. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το The Greek Villas στο Le Collectionist”.

Η αγορά luxury hospitality αναπτύσσεται ταχύτατα! Με χάσετε τη θεματική ενότητα για τον τουρισμό πολυτελείας στο ShortStay Greece Conference, 18-19 Φεβρουαρίου 2023.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend