• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Στο ραντάρ αμερικανών επενδυτών real estate η «άγνωστη» Ελλάδα

real estate Ελλάδα

Αντιπροσωπεία 22 Αμερικανών μεσιτών και εκπροσώπων γραφείων real estate επισκέφτηκε οχτώ πόλεις στην Ελλάδα. Πρόκειται για μέλη της Mainstreet Organization of Ilinois των ΗΠΑ. Τα στελέχη του real estate κλάδου παρακολούθησαν παρουσιάσεις του επιχειρηματικού προφίλ και της επενδυτικής δυναμικής της Ελλάδας. Είχαν επίσης την ευκαιρία να συναντήσουν και μεσίτες.

Η αντιπροσωπεία παρέμεινε στην Ελλάδα για εννέα ημέρες. Το ταξίδι τους που ξεκίνησε από την Αλεξανδρούπολη περιελάμβανε τους εξής σταθμούς: Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Πάργα, Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθο και Αθήνα.

Οι Αμερικανοί μεσίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αγορά real estate στην Ελλάδα και τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της eXp Greece και Επίτιμος Πρόεδρος Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας (ΕΠΠΑ)  κ. Νίκος Μανομενίδης, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της αποστολής ανέφερε πως «οι Αμερικανοί μεσίτες γνώρισαν την “άγνωστη” Ελλάδα, δηλαδή τις περιοχές που δεν είναι και τόσο προβεβλημένες, αλλά παράλληλα αποτελούν επενδυτικές ευκαιρίες».

O κ. Μανομενίδης έκανε λόγο για περιοχές που παρουσιάζουν μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον στους Αμερικανούς επαγγελματίες. Το αμερικανικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα είναι έκδηλο από καιρό, και πλέον βλέπουμε ότι γίνεται και πράξη.

Οι Αμερικανοί μεσίτες ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη χώρα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μέλη μίας της μεγαλύτερης επαγγελματικής ένωσης στον κόσμο NAR National Association of Realtors που αριθμεί περισσότερα από ένα εκατομμύριο μέλη. Επιπροσθέτως τα μέλη της ΕΠΠΑ είναι επίσης International Realtors Members. Συνεπώς, η διαφήμιση της Ελλάδας στο κομμάτι των real estate ευκαιριών είναι τεράστια.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend