• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Νέα CEO για την AirDNA, νέο κεφάλαιο ανάπτυξης

CEO AirDNA

Η AirDNA ανακοίνωσε τον διορισμό της Demi Horvat ως νέας Διευθύνουσας Συμβούλου (CEO).

Η Demi Horvat θα διαδεχθεί τον ιδρυτή Scott Shatford, μετά την ανακοίνωση εξαγοράς από την Alpine Investors νωρίτερα φέτος. Αρχικά είχε οριστεί Chief Operating Officer, όπου αποδείχτηκε ανεκτίμητη στρατηγική σύμβουλος. Αξιοποίησε την εμπειρία της στη διαχείριση για να επιταχύνει την ανάπτυξη και να ενισχύσει τις ομάδες μηχανικής, προϊόντων και έρευνας.

«Σε λιγότερο από οκτώ μήνες, τα επιτεύγματα και η αφοσίωση της Demi Horvat στην παροχή αξίας στους πελάτες μας σε πολλούς κλάδους έχουν αφήσει εντυπωσιακό σημάδι», δήλωσε ο απερχόμενος CEO Scott Shatford. «Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερος ηγέτης γι’ αυτό το επόμενο κεφάλαιο ανάπτυξης. Διατηρώ το πάθος μου να υποστηρίζω το μακροπρόθεσμο όραμα και τη στρατηγική της AirDNA», σημείωσε ο Scott Shatford, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον Διευθυντής του Διοικητικού Συμβουλίου.

Και νέα στελέχη

Με την προσέγγιση PeopleFirst της Alpine και τη στρατηγική που εστιάζει στην κοινότητα, η AirDNA συνεχίζει να επενδύει σε ταλέντα. Πρόσφατα προστέθηκαν:

  • η νέα Αντιπρόεδρος Οικονομικών, Leah Fitz
  • ο Chief Product Officer, James Malcolm
  • και η Ανώτερη Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Alexa Churchman-Mountbatten.

Επιπλέον ο Jamie Lane (ο οποίος συμμετείχε στο 3ο BnB Greece Conference) έγινε Αντιπρόεδρος της ερευνητικής ομάδας το 2020.

Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ, η Mariah Kamei

και Αντιπρόεδρος Μηχανικής, ο Andy Pai,

οι οποίοι καθοδήγησαν τις ομάδες τους στην ταχεία ανάπτυξη των τελευταίων δύο ετών.

«Η AirDNA θα συνεχίσει να χτίζει μια περιεκτική και υποστηρικτική κουλτούρα για να διασφαλίσει ότι όλα τα μέλη της ομάδας έχουν ίσες ευκαιρίες για να ευδοκιμήσουν», δήλωσε η CEO της AirDNA, Demi Horvat. «Έχω δεσμευτεί να αναδείξω τα ταλέντα σε όλα τα επίπεδα της εταιρείας και να επενδύσω στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Αυτές οι πρωτοβουλίες και η εμπνευσμένη ηγετική ομάδα μας θα ξεκλειδώσουν πλήρως τις δυνατότητες της ομάδας και θα επεκτείνουν την προσφορά υπηρεσιών μας».

«Από τότε που ο Scott Shatford ίδρυσε την εταιρεία το 2015, ο πυρήνας της αποστολής της AirDNA ήταν πάντα η παροχή δεδομένων υψηλότερης ποιότητας στον κλάδο. Στόχος να πυροδοτήσει την καινοτομία και να μετατρέψει την ανάλυση σε δράση. Με κορυφαία ηγεσία και πρόσθετη έμφαση στην ακρίβεια και την ανάπτυξη με γνώμονα τους ανθρώπους, η AirDNA επεκτείνει τώρα την ικανότητά της να παρέχει ολιστικές λύσεις στις πιο περίπλοκες προκλήσεις για όλους στον κλάδο», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend