• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Σπίτι με πισίνα αναζητούν αυτό το καλοκαίρι οι επισκέπτες της Airbnb

πισίνα Airbnb

Σπίτια και καταλύματα με πισίνα αναζητούν περισσότερο για τις εφετινές διακοπές τους οι χρήστες της πλατφόρμας Airbnb.

Οι αναζητήσεις για κατάλυμα με πισίνα για αυτό το καλοκαίρι, αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 50% στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

Καθώς ο κόσμος υφίσταται μια επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ζούμε, εργαζόμαστε και ταξιδεύουμε, η ζήτηση για χαρακτηριστικά όπως η πισίνα θα παραμείνει ισχυρή, υπογραμμίζει η Airbnb.

Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν αποδράσεις με πισίνες – από διαμονές φιλικές προς τα κατοικίδια μέχρι καταφύγια στη φύση – εδώ.

Ασφάλεια στους επισκέπτες για τις πισίνες

Η Airbnb δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι οι οικοδεσπότες με πισίνα θα μάθουν πώς να υποδέχονται με ασφάλεια τους επισκέπτες αυτό το καλοκαίρι. Προς τούτο, δίνει ήδη συμβουλές για το πώς θα προετοιμάσουν οι οικοδεσπότες καλύτερα τον χώρο της πισίνας για τους επισκέπτες, όπως:

** Βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν κατάλληλο φράχτη γύρω από την πισίνα. Αφήστε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για τους καλεσμένους σας για να μάθουν πώς να κλείνουν αυτό το φράχτη. Βεβαιωθείτε ότι τα έπιπλα έχουν απομακρυνθεί από τον περιβάλλοντα χώρο, ώστε τα μικρά παιδιά να μην μπορούν να σκαρφαλώσουν στον χώρο της πισίνας.

** Βεβαιωθείτε ότι οι σωληνώσεις της πισίνας δεν έχουν ρωγμές. Εάν παρατηρήσετε ρωγμές, να τις αποκαταστήσετε το συντομότερο δυνατό.

** Βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες που έχουν πρόσβαση στο χώρο της πισίνας έχουν συναγερμό. Υπάρχουν συναγερμοί μιας πόρτας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εάν δεν υπάρχει συνολικά σύστημα συναγερμού.

** Εάν υπάρχει πόρτα ή άνοιγμα από όπου τα μικρά παιδιά ή τα κατοικίδια μπορούν να φτάσουν στην πισίνα από το σπίτι φροντίστε να το καλύψετε.

Πολλές φορές, τα μικρά παιδιά σέρνονται και βγαίνουν από ανοίγματα στο χώρο της πισίνας χωρίς να χτυπήσει ο συναγερμός.

**Εάν έχετε παιχνίδια για την πισίνα, φροντίστε να φυλάσσονται σε ξεχωριστό χώρο, έξω από την πισίνα και συστήστε στους επισκέπτες να τα βγάζουν όταν αποχωρούν.

Οι 10 πιο δημοφιλείς παροχές

Η ύπαρξη πισίνας συγκαταλέγεται στο top10 των παροχών, που αναζητούν οι επισκέπτες. Αναλυτικά, οι επισκέπτες αναζητούν καταχωρήσεις που προσφέρουν:

πισίνα Airbnb1.Χώρο κατάλληλο για κατοικίδια

2.Wifi

3.Δωρεάν χώρο στάθμευσης

4.Πισίνα

5.Τζακούζι

6.Κουζίνα

7.Κλιματισμό

8.Θέρμανση

9.Πλυντήριο ρούχων

10.Τηλεόραση ή καλωδιακή τηλεόραση

Οι επισκέπτες που εργάζονται εξ αποστάσεως αναζητούν πρωτίστως:

-Γρήγορο και αξιόπιστο wifi

-Χώρους εργασίας για φορητό υπολογιστή

-Καλό φωτισμό

-Πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες

-Είδη γραφείου

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend