• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Vitur Summit: Μια βιωματική εμπειρία για επαγγελματίες της βραχυχρόνιας μίσθωσης

Vitur βραχυχρόνιας μίσθωσης

Οι επαγγελματίες της βραχυχρόνιας μίσθωσης που θέλουν να διευρύνουν τις συμμαχίες τους, θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ευρωπαϊκή αγορά, στο Vitur Summit 2021.

Η ανάγκη για συνεργασίες και σωστή επιλογή προμηθευτών είναι πιο ξεκάθαρη από ποτέ. Και το Vitur Summit έχει ως στόχο να φέρει κοντά επιχειρήσεις και επαγγελματίες, προκειμένου να προχωρήσουν μαζί στην επόμενη μέρα της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Μια βιωματική εμπειρία

Το Vitur Summit 2021 θα έχει έναν βιωματικό χώρο που ονομάζεται Vitur Living Experience.

Εκεί θα δείτε ένα ολόκληρο διαμέρισμα, σε φυσικό μέγεθος! Εκθέτες, όπως οι Salto Systems, Kave Home και Samsung θα κάνουν ζωντανές επιδείξεις των προϊόντων τους και τεχνολογικές και διακοσμητικές λύσεις για καταλύματα.

Η Vitur Living Experience συμπληρώνει τον εκθεσιακό χώρο 1.000 τ.μ., όπου εταιρείες και παρευρισκόμενοι μπορούν να γνωριστούν και να συνομιλήσουν.

Θα υπάρχει επίσης ειδικός χώρος για start-up επιχειρήσεις, ο οποίος θα παρουσιάζει ενδιαφέρουσες λύσεις και προτάσεις για τον κλάδο.

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το βασικό γεγονός των Βραχυχρόνιων Μισθώσεων!
28 & 29 Οκτωβρίου, στη Μάλαγα της Ισπανίας.

Το BnB News έχει εξασφαλίσει για τους αναγνώστες του έκπτωση 15% στα εισιτήρια για το Vitur Summit 2021. Για να επωφεληθείτε της έκπτωσης, συμπληρώστε τον κωδικό 15VITURBNB

Vitur βραχυχρόνιας μίσθωσης

Vitur βραχυχρόνιας μίσθωσης

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend