• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Γιατί πρέπει να βρίσκεστε στη Vitur Summit 2021 (video)

Vitur Summit 2021

Το BnB News θα βρίσκεται στη Vitur Summit 2021, που θα πραγματοποιηθεί 28 και 29 Οκτωβρίου στη Μάλαγα της Ισπανίας. Το ετήσιο ραντεβού της αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης, επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ.

Ο ιδρυτής της Vitur Summit, Carlos Pérez-Lanzac, μας μιλά για τις τάσεις που διαμορφώνονται στον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Η αγορά αποκτά πολύ πιο επαγγελματικά χαρακτηριστικά και οι επενδύσεις οφείλουν να προσαρμοστούν αναλόγως. Η λειτουργία μιας επιχείρησης property management, το marketing, η νομοθεσία, οι επενδύσεις, αλλά και οι νέες τεχνολογίες είναι θέματα που θα παρουσιαστούν και αναλυθούν σε βάθος κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Και όλα αυτά ο επισκέπτης θα μπορέσει να τα αντιληφθεί ακόμα καλύτερα στο Vitur Living Experience. Εκεί θα δει ζωντανά ένα πραγματικού μεγέθους διαμέρισμα, το οποίο θα ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες. Και φυσικά θα μπορεί να συναντήσει και να συζητήσει με τις εταιρείες προμηθευτές. Να ανταλλάξει απόψεις, να πάρει ιδέες, να γνωρίσει νέους συνεργάτες.

«Αν είστε property manager που θέλετε να αναπτύξετε το portfolio σας ή θέλετε να βελτιστοποιήσετε τις λειτουργίες σας, να βελτιώσετε τη διαχείριση των εσόδων σας, να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας, ελάτε στη Vitur Summit 2021», λέει χαρακτηριστικά ο Carlos Pérez-Lanzac.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη που έδωσε στο BnB News και εξηγεί τι θα περιλαμβάνει αυτό το μεγάλο event της ευρωπαϊκής αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend