• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Vitur 2021: Το ευρωπαϊκό ραντεβού της αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης επιστρέφει

Vitur

Η Vitur, το μεγάλο ετήσιο ευρωπαϊκό ραντεβού της αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης, επιστρέφει για 6η χρονιά. Στις 28 και 29 Οκτωβρίου, στη Μάλαγα της Ισπανίας, θα συγκεντρωθούν οι βασικοί παίκτες της αγοράς αλλά και τοπικοί και ευρωπαϊκοί θεσμοί.

Κορυφαίες παρουσιάσεις, επιχειρηματικές πληροφορίες, καινοτόμο περιεχόμενο και ευκαιρίες δικτύωσης είναι μερικά μόνο από όσα θα προσφέρει η Vitur σε όσους συμμετέχουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

6 διαφορετικοί χώροι για να ενημερωθείτε, να συναντηθείτε και να προχωρήσετε μαζί προς τα εμπρός

KEY-NOTE ARENA

Ανακαλύψτε τις τελευταίες καινοτομίες, τάσεις και success stories από τους βασικούς ομιλητές και τα πάνελ της βιομηχανίας.

PEER-TO PEER NETWORKING

Το σημείο για συναντήσεις, συζητήσεις και διαμοιρασμό.

EXHIBITOR ZONE

Μια σειρά από εναλλακτικές λύσεις εκθεσιακών περιπτέρων για την προβολή προϊόντων και λύσεων. Δείτε εδώ τις επιλογές για τους εκθέτες.

MEETWORKING ACADEMY

Μια παράλληλη ατζέντα όπου οι επαγγελματίες μπορούν να συναντηθούν μεταξύ τους και να συνεργαστούν σε συγκεκριμένα θέματα της βιομηχανίας.

THE VITUR LIVING EXPERIENCE

Έξυπνος εκθεσιακός χώρος. Ευφυή προϊόντα τεχνολογίας που παρουσιάζονται σε ένα δροσερό και δυναμικό χώρο.

VITUR TECH STARTUPS

Μια πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για επίδειξη προϊόντων και υπηρεσιών από start-ups, σύνδεση με επενδυτές και ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ευκαιριών.

6 βασικοί λόγοι για τους οποίους θέλετε να βρίσκεστε στη Vitur Summit 2021

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Είτε θέλετε να ενημερωθείτε, να κάνετε εμπορικές συμφωνίες είτε να παρουσιάσετε το brand σας στο κοινό, η VITUR είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς φέτος.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ

Φέτος, η VITUR θα μοιραστεί τη σκηνή με τον European Holiday Home Association (EHHA) για να γιορτάσει την ετήσια Συνέλευση και τα Βραβεία EHHA και με την Εθνική Ομοσπονδία Συλλόγων Διακοπών και Διαμερισμάτων της Ισπανίας.

ΜΑΛΑΓΑ

Η πρωτεύουσα της Costa del Sol σας περιμένει!

Ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ευρώπη. Αλλά και μια πολιτιστική πόλη και μια διεθνής αναφορά στον τομέα της τεχνολογίας, της κινητικότητας και της εξ αποστάσεως εργασίας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΞΙΑΣ

Μερικοί από τους πιο εμπνευσμένους φωτοδότες της βιομηχανίας θα μοιράζονται τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Γίνετε μέρος της εξέλιξης της βιομηχανίας! Ενημερωθείτε και αλληλεπιδράστε με ανθρώπους και εταιρείες που δίνουν ώθηση στον κλάδο.

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Όλοι οι βασικοί παίκτες του κλάδου θα είναι εδώ. Συναντηθείτε με αυτούς που θέλετε και ανταλλάξτε συμβουλές και προσφορές σε εκθεσιακούς χώρους έκθεσης και χώρους δικτύωσης, workshops, διαλείμματα για καφέ, γεύματα ή προγραμματίστε συναντήσεις one-to-one.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τις εργασίες της διήμερης Vitur Summit 2021, μπορείτε να κάνετε εδώ την εγγραφή σας.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend