• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΝΕΑ

Πώς θα απαλλαγείτε από το άγχος για τα κλειδιά στο Airbnb σας

Τα κλειδιά των καταλυμάτων τύπου Airbnb αποτελούν πάντα μια πηγή άγχους για τους οικοδεσπότες. Είτε οι επισκέπτες σας φτάνουν στο κατάλυμα άλλη ώρα από αυτήν που είχατε αρχικά συνεννοηθεί. Είτε γιατί κάποιος από αυτούς μπορεί να τα έχασε κατά τη διάρκεια της διαμονής. Είτε γιατί -το χειρότερο!- κάποιος τα ξέχασε πάνω στην πόρτα φεύγοντας.

Ο πιο ασφαλής τρόπος για να απαλλαγείτε από το άγχος για τα κλειδιά στο Airbnb σας, είναι η ηλεκτρονική κλειδαριά.

Τα συστήματα πρόσβασης χωρίς κλειδιά της igloohome δίνουν τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να παρέχουν στους επισκέπτες τους πρόσβαση απομακρυσμένα. Αν μάλιστα δεν θέλετε να κάνετε παρεμβάσεις στην πόρτα για την εγκατάσταση της ηλεκτρονικής κλειδαριάς ή δεν θέλετε να φαίνεται η ύπαρξη της ηλεκτρονικής κλειδαριάς στο εξωτερικό της πόρτας, η igloohome έχει τα κατάλληλα προϊόντα για εσάς

Plug n play: Δε χρειάζεται παρεμβάσεις για την εγκατάσταση, αρκεί να υπάρχει ευρωπαϊκός αφαλός στην κλειδαριά. Δε γίνονται μόνιμες παρεμβάσεις στη κλειδαριά.

Χαμηλό Προφίλ: Η συσκευή εγκαθίσταται από την εσωτερική πλευρά της πόρτας. Τίποτα δεν προδίδει την ύπαρξή της εξωτερικά.

Δημιουργία απομακρυσμένης πρόσβασης: Όπως όλα τα προϊόντα igloohome δεν χρειάζονται σύνδεση στο WiFi για να δημιουργούμε και να στέλνουμε κλειδιά Bluetooth ή κωδικούς PIN (με την έξτρα συσκευή keypad) από οπουδήποτε στον κόσμο με την τεχνολογία AlgoPIN.

Με την ηλεκτρονική κλειδαριά Retrofit USP’s όλοι ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα χωρίς περιορισμούς.

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής μπορεί να καταγράφει τη χρήση της κλειδαριάς ώστε να γνωρίζει ποιος τη χρησιμοποίησε και πότε. Όπως για παράδειγμα, το συνεργείο καθαρισμού.

Όλα τα κλειδιά στη θέση τους

Αν πάλι προτιμάτε τις κλειδοθήκες, το Keybox 3 της igloohome σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα κλειδιά του Airbnb σας (ή κάποιου συμπληρωματικού χώρου του καταλύματος που συνήθως κρατάτε κλειδωμένο).

Το Keybox 3 παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης χωρίς WiFi. Μάλιστα δεν χρειάζεται να αλλάζετε κάθε τόσο κωδικούς, όπως στα κλασσικά keyboxes. Κι αυτό γιατί όλοι οι κωδικοί ισχύουν μόνο για τη διάρκεια παραμονής του ενοικιαστή και είναι μοναδικοί.

κλειδιά airbnbΕύκολη εγκατάσταση: Μπορεί να κρεμαστεί σε πόρτες, εξώπορτες, παράθυρα αυτοκινήτων (με το έξτρα προϊόν car sharing kit) ακόμα και σε τοίχους (περιλαμβάνονται τα ούπατ και βίδες στη συσκευασία)

Ανθεκτικό και ευρύχωρο: Κατασκευασμένο από ενισχυμένα κράματα και ευρύχωρο, το keybox 3, προσφέρει απόλυτη ασφάλεια για να ασφαλίσετε πολλά διαφορετικά κλειδιά όπως αυτοκινήτου, keyfobs (igloohome product), κάρτες RFID και κλειδιά σπιτιού.

Δημιουργία απομακρυσμένης πρόσβασης: Όπως όλα τα προϊόντα igloohome δεν χρειάζεται σύνδεση στο WiFi για να δημιουργούμε και να στέλνουμε κλειδιά Bluetooth ή κωδικούς PIN (με την έξτρα συσκευή keypad) από οπουδήποτε στο κόσμο, με την τεχνολογία AlgoPIN.

Διασύνδεση

Αν θέλετε online πρόσβαση στα προϊόντα igloohome ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε, η συσκευή Bridge σας παρέχει τον απόλυτο έλεγχο.

  • κλειδιά airbnbΔυνατότητα live παρακολούθησης των logs των κλειδαριών/ keyboxes κ.λπ.
  • Δυνατότητα άμεσου ξεκλειδώματος από την εφαρμογή, αν π.χ. κάποιος είναι ήδη στη πόρτα.
  • Παρακολούθηση υπολειπόμενου επιπέδου ενέργειας της μπαταρίας των προϊόντων.
  • Δυνατότητα αποστολής πολύ μικρών κωδικών PIN (4ψήφια) σε σχέση με την offline λειτουργία.

Η igloohome είναι πρωτοπόρος στα συστήματα πρόσβασης χωρίς κλειδιά για έξυπνα σπίτια. Χρησιμοποιώντας ιδιόκτητη τεχνολογία AlgoPIN, δίνει στους ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να παρέχουν πρόσβαση στους επισκέπτες απομακρυσμένα, μέσω αριθμοσειρών PIN που περιέχουν ήδη χρονική διάρκεια ή ηλεκτρονικά κλειδιά μέσω Bluetooth.

Τα προϊόντα της igloohome φέρνει στην Ελλάδα η Info Quest Technologies.

Για πληροφορίες

Τ. 211 999 4000
sales-info@quest.gr
https://www.infoquest.gr/el/Igloohome

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend