• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
BNB FACES

BnB Faces: Το ανθρώπινο πρόσωπο των hosts

Facebnb hosts

Όταν στις 29 Αυγούστου αναρτήσαμε το άρθρο με τίτλο Greek Hosts – Μια μοναδική συντεχνία στο Τουρισμό θέλαμε πραγματικά να δώσουμε το στίγμα που παρουσιάζει η κοινότητα με διάφορες μορφές και συμπεριφορές. Οι κοινότητες, οι συμπεριφορές μέσα σε αυτές και οι πράξεις, προέρχονται από ανθρώπους, απευθύνονται σε ανθρώπους και έχουν αντίκτυπο σε αυτούς.

Μας εξέπληξε ευχάριστα η ταύτιση των απόψεων μας με τον Αλέξανδρο Καραβίτη της Syncbnb κάτι που φάνηκε και από σχετικό post που έγινε από την πλευρά του. Ακόμα περισσότερο μας ενθουσίασε η πρότασή του να προβάλουμε τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τα post. Έτσι υιοθετήσαμε την πρότασή του να δημιουργήσουμε έναν κύκλο παρουσιάσεων των Ελλήνων hosts και του δώσαμε το τίτλο BnB Faces. Σε αυτό το κύκλο οι Έλληνες hosts μοιράζονται τις σκέψεις τους, την άποψη τους, καλές αλλά και δύσκολες στιγμές τους.

Ο Αλέξανδρος μας λέει: «Η κοινότητα των Airbnb hosts στην Ελλάδα είναι από τις πιο ενεργές και πολυπληθής παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο ότι το Airbnb Greece – Greek Hosts είναι το μεγαλύτερο Facebook group από Airbnb hosts στον κόσμο! Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, η Syncbnb βρήκε τις συνθήκες να δημιουργηθεί, να αναπτυχθεί και να εξαπλωθεί σε 87 άλλες χώρες. Θεωρούμε πολύ σημαντικό οι νέοι hosts να μαθαίνουν από τους παλαιότερους. Kαι σε αυτό το πλαίσιο θεωρούμε καθήκον μας να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε – πιστεύω πως αυτή η σειρά άρθρων είναι μια πολύ καλή αρχή!»

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η προσπάθεια αυτή θα μας κάνει όλους να νιώσουμε λίγο πιο κοντά. Γιατί οι κοινότητες δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από τους ανθρώπους.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν τους Έλληνες hosts στην ενότητα BnB Faces.

Η host Δέσποινα Βρουβάκη συστήνει σοβαρότητα και υπευθυνότητα

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend