• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Superhog: Χρηματοδότηση 5,5 εκατ. λιρών για την ασφάλεια κρατήσεων στη βραχυχρόνια μίσθωση

superhog βραχυχρόνια μίσθωση

Η Superhog, η λύση για την ασφάλεια των κρατήσεων στη βραχυχρόνια μίσθωση, συγκέντρωσε χρηματοδότηση ύψους 5,5 εκατομμυρίων λιρών.

Ο πρώτος γύρος χρηματοδότησης στηρίχθηκε από τις επενδυτικές εταιρείες 6 Degrees Capital, Hambro Perks και Solano Partners. Με τα κεφάλαια αυτά, η Superhog θα μπορέσει να αναπτύξει τις ομάδες προϊόντων και μηχανικών, να προχωρήσει σε προσλήψεις ανώτερων στελεχών τμημάτων και να αναπτύξει διεθνείς κόμβους στις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Η Superhog είναι μια λύση διαχείρισης κινδύνου στον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων, με προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για οικοδεσπότες, διαχειριστές ακινήτων και OTA.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Superhog έχει αυξήσει τη βάση πελατών της σε περισσότερες από 800 Εταιρείες Διαχείρισης Ακινήτων παγκοσμίως και άνω των 5 εκατομμυρίων λιρών σε ARR. Οι λύσεις διαχείρισης κινδύνου της Superhog είναι βραβευμένες και κορυφαίες στον κλάδο, προσφέροντας σημαντικά μειωμένα ποσοστά συμβάντων. Έτσι βοηθά την ανάπτυξη του Property Manager.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη των επενδυτών μας που μας βοηθούν να προωθήσουμε την ασφάλεια που βασίζεται στην τεχνολογία στη βραχυχρόνια μίσθωση, καθιστώντας την πιο προσιτή για τους διαχειριστές ακινήτων, οικοδεσπότες και επισκέπτες σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Superhog, Humphrey Bowles.

Ο Lucas Stoops, Partner στην 6 Degrees Capital είπε: «Η Superhog μας εξέπληξε με την απίστευτη ανάπτυξή της τα τελευταία χρόνια. Η εταιρεία έχει ισχυρά οικονομικά στοιχεία, μεγάλη επεκτασιμότητα και καθοδηγείται από μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τους συνοδεύσουμε στο ταξίδι τους».

«Δουλεύουμε με την Superhog εδώ και αρκετά χρόνια και κάθε χρόνο η ομάδα και η τεχνολογία μας βοήθησαν να βρούμε νέους και βελτιωμένους τρόπους για να προστατεύσουμε τους ιδιοκτήτες των ακινήτων μας, να προστατεύσουμε τους επισκέπτες μας και ταυτόχρονα να αυξήσουμε την κερδοφορία μας ως ιδιοκτησία. διευθυντής», δήλωσε ο CEO Dale Smith από τον Όμιλο SDDE Smith.

Οι στόχοι της Superhog

Η χρηματοδότηση θα είναι καθοριστική για την υποστήριξη των στόχων της Superhog για το επόμενο έτος, οι οποίοι περιλαμβάνουν:

Τεχνολογικές εξελίξεις: Η Superhog θα επενδύσει στην περαιτέρω ενίσχυση της αποκλειστικής τεχνολογίας αξιολόγησης κινδύνου και προστασίας, διασφαλίζοντας υψηλότερο επίπεδο πρόληψης για όλους τους χρήστες.

Επέκταση: Η Superhog θα χρησιμοποιήσει το κεφάλαιο για να επεκτείνει την παρουσία της στην αγορά σε βασικές παγκόσμιες αγορές, ενισχύοντας ιδιαίτερα τη δέσμευσή της σε κοινότητες βραχυχρόνιας μίσθωσης στις ΗΠΑ.

Ανάπτυξη ομάδας: Η εταιρεία σχεδιάζει να ενισχύσει το εργατικό δυναμικό της, φέρνοντας επιπλέον ταλέντα για να υποστηρίξει τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της και να συνεχίσει να αναπτύσσει πρωτοποριακές λύσεις.

Η Superhog έχει ήδη σημαντικό αντίκτυπο στον κλάδο των βραχυπρόθεσμων ενοικιάσεων, επιτρέποντας στους διαχειριστές και τους οικοδεσπότες ακινήτων να εντοπίσουν και να μετριάσουν τους πιθανούς κινδύνους, δημιουργώντας ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για τους ταξιδιώτες. Αυτός ο τελευταίος γύρος χρηματοδότησης σηματοδοτεί ψήφο εμπιστοσύνης στην αποστολή και το όραμα της εταιρείας.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend