• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Tourmie: Ο ψηφιακός βοηθός των επισκεπτών σας είναι εδώ

Ενώ οι τάσεις και οι συμπεριφορές των guests αλλάζουν, η τεχνολογία εμπλέκεται ακόμα πιο δυναμικά στην εμπειρία του ταξιδιού. Σήμερα ο ψηφιακός βοηθός των επισκεπτών σας είναι εδώ από την Tourmie.

Η παροχή λύσεων στις ανάγκες των επισκεπτών με την έννοια του παραδοσιακού concierge εξελίσσεται. Πλέον προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία με άμεσες και online κρατήσεις από την άνεση ενός smartphone και μέσω της έξυπνης εφαρμογής της Tourmie.

Οι επαγγελματίες των STRs, Rentals & Villas μέσω της εφαρμογής της Tourmie μπορούν να έχουν καλύτερο συνολικό έλεγχο των αιτημάτων των επισκεπτών τους. Να λαμβάνουν reviews για υπηρεσίες και συνεργάτες, να βλέπουν αναφορές πωλήσεων και να εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια και διαφάνεια πληρωμών.

Οι guests από την άλλη πλευρά, μπορούν εύκολα να ανακαλύψουν προσωποποιημένες επιλογές για αυθεντικές εμπειρίες και τουριστικά προϊόντα, καθώς και να εξερευνήσουν τα κρυφά μυστικά που μπορεί να κρύβει ο κάθε προορισμός. Με την εφαρμογή της Tourmie το οικοσύστημα της διαμονής και εμπειρίας διασυνδέεται.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το αποτέλεσμα της σχετικής έρευνας που καταγράφει ότι οι ντόπιοι είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του τουρισμού, επισημαίνουν τα στελέχη της Tourmie.

Εφαρμογή

Τι προσφέρει η εφαρμογή της Tourmie

Η Tourmie είναι μία digital concierge εφαρμογή, η οποία βοηθά Property Managers, καταλύματα STRs, Rentals και Villas να προσφέρουν μοναδικές και προσωποποιημένες τουριστικές υπηρεσίες στους επισκέπτες τους. Από ενοικιάσεις οχημάτων και μεταφορές, μέχρι εκδρομές, ξεναγήσεις και πρωινό.

Με την Tourmie όλα αυτά μπορούν να συμβούν, πριν ή κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Στο επίκεντρο η εμπειρία από την Tourmie

Η εφαρμογή της Tourmie έχει στο επίκεντρο την εμπειρία του επισκέπτη. Οι guests των Short-Term Rentals, μπορούν πλέον να ανακαλύπτουν εύκολα, γρήγορα κι online, διάφορες τουριστικές υπηρεσίες και εμπειρίες που χρειάζονται για τη διαμονή τους και εμπειρία τους.

tourmie

Τα οφέλη των Hosts από τη συνεργασία με την Tourmie

Xρησιμοποιώντας την εφαρμογή της Tourmie, οι επαγγελματίες των STRs μπορούν να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία με την οποία δέχονται και διαχειρίζονται αιτήματα επισκεπτών για υπηρεσίες. Παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν το δίκτυο εξωτερικών συνεργατών τους.

 • Δικτύωση με τοπικούς και αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών
 • Ανταποδοτικά οφέλη από τις κρατήσεις 
 • Άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση επισκεπτών χωρίς επαφή
 • Βελτιστοποίηση εμπειρίας επισκέπτη

Τα οφέλη των guests από τη χρήση της εφαρμογής της Tourmie

 • Πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος από αυθεντικές, τοπικές και μοναδικές εμπειρίες
 • Καλύτερη εμπειρία επισκέπτη
 • Απευθείας κράτηση υπηρεσιών
 • Online σύστημα πληρωμών
 • Ασφάλεια (λιγότερη επαφή με τον ιδιοκτήτη, αιτήματα επισκεπτών από απόσταση, ανέπαφη επικοινωνία, απευθείας κρατήσεις για concierge υπηρεσίες από το smartphone)

Μοναδικές και αυθεντικές τοπικές υπηρεσίες

 • Ενοικιάσεις οχημάτων
 • Μεταφορές
 • Πρωινό
 • Εμπειρίες όπως κρουαζιέρες, περιηγήσεις σε αξιοθέατα, θαλάσσια σπορ, γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων, πολιτιστικές εκδρομές, ξεναγήσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, περιπάτους στην πόλη και σε μικρά χωριά, εκδρομές σαφάρι και ταχύπλοων, γαστρονομικές περιηγήσεις, μαθήματα μαγειρικής και πολλά άλλα!

Βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής Tourmie

Online σύστημα κράτησης: Λάβετε απευθείας κρατήσεις για concierge υπηρεσίες που παρέχονται εντός ή εκτός του καταλύματός σας και εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Προσωποποιημένη σελίδα επισκέπτη: Δώστε πρόσβαση στους επισκέπτες σας σε μία εξατομικευμένη σελίδα. Εκεί μπορούν να ανακαλύψουν προσωποποιημένες επιλογές για αυθεντικές υπηρεσίες.

Καταχώρηση outsourcing συνεργατών: Προσθέστε εύκολα τους συνεργάτες σας στην εφαρμογή. Έτσι εξασφαλίζετε καλύτερο συνολικό έλεγχο για τις υπηρεσίες τους και απόλυτη ασφάλεια και διαφάνεια πληρωμών.

Κριτικές υπηρεσιών: Παρακολουθήστε κριτικές επισκεπτών και ενημερωθείτε πλήρως για τη συνέπεια, την εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία των συνεργατών σας.

Αναφορές και αναλύσεις: Αποκτήστε ένα πλήρες ιστορικό των επισκεπτών σας, συλλέξτε δεδομένα, δείτε κριτικές, παρακολουθήστε την ανάλυση εσόδων σας κ.ά.

Web εφαρμογή: Εύκολη χρήση της εφαρμογής από τους επισκέπτες σας από κάθε πρόγραμμα περιήγησης ή συσκευή, χωρίς λήψη, εγκατάσταση ή σύνδεση.

Δωρεάν εγγραφή: Οι επαγγελματίες του τουρισμού έχουν τη δυνατότητα της ΔΩΡΕΑΝ εγγραφής στην πλατφόρμα

Εφαρμογή
Tourmie

Premium δυνατότητες

Σε τουριστικά καταλύματα, η Tourmie δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη δική τους εξατομικευμένη web πλατφόρμα κρατήσεων. Μπορούν να δίνουν πρόσβαση στους επισκέπτες τους σε πρόσθετες υπηρεσίες που παρέχονται εντός του καταλύματος ή μέσω εξωτερικών τους συνεργατών.

Υπηρεσίες εντός καταλύματος (χωρίς προμήθεια): Δώστε τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας να κάνουν άμεση κράτηση των υπηρεσιών που παρέχονται εντός του καταλύματός σας, από την άνεση και την ασφάλεια του smartphone τους.

Εξατομικευμένη πλατφόρμα (white labeling, ad banners): Αποκτήστε τη δική σας εξατομικευμένη πλατφόρμα κρατήσεων, πλήρως προσαρμοσμένη στην ταυτότητα του καταλύματός σας. Η πλατφόρμα αυτή θα είναι δημόσια, ώστε να τη μοιράζεστε εύκολα με τους επισκέπτες σας μέσω email, QR code, Wifi ή της IPTV.

Δυναμική σελίδα στο website: Προσθέστε τη δική σας εξατομικευμένη πλατφόρμα κρατήσεων στο website σας, βελτιστοποιώντας την εμπειρία των επισκεπτών σας.

Συστάσεις νέων εξωτερικών συνεργατών: Ανακαλύψτε τοπικές επιχειρήσεις που εξυπηρετούν την περιοχή σας και προσφέρετε στους επισκέπτες σας ένα εύρος από μοναδικές υπηρεσίες.

Μια εφαρμογή πολλές διακρίσεις

Η εφαρμογή προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία με άμεσες και online κρατήσεις από την άνεση ενός smartphone, μέσω της έξυπνης και βραβευμένης από το CapsuleT και το Envolve Entrepreneurship εφαρμογής της Tourmie.

Δείτε το βίντεο σχετικά με την εφαρμογή της Tourmie

Ζητήστε ένα demo της εφαρμογής εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

ή κάντε απλά εγγραφή στην εφαρμογή

Tourmie

Αρχανών 1, Ηράκλειο Κρήτης, 712 012

Τηλέφωνο: +30 215 215 4857
Κινητό: +30 694 601 8569

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend