• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Η Ελλάδα στην κόκκινη λίστα της Τσεχίας

Τσεχία κόκκινη

Η Ελλάδα βρίσκεται από σήμερα 8 Μαρτίου στην κόκκινη λίστα των χωρών επιδημιολογικής κατάταξης που έχει καταρτίσει η Τσεχία. Η Λετονία κι η Ανδόρα προστίθενται επίσης στον κατάλογο των χωρών όπου η πανδημία εξαπλώνεται ευρέως. Η Μάλτα θα τοποθετηθεί στη σκούρα κόκκινη λίστα και οι Βαλεαρίδες Νήσοι θα βρίσκονται στην πορτοκαλί, αναφέρει η SchengenVisaInfo.com.

Η κόκκινη λίστα περιλαμβάνει ήδη τις εξής χώρες:

Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Ιταλία, Ιρλανδία, Κροατία, Κύπρο, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Ουγγαρία, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία και Μαδέρα, Αυστρία, Ρουμανία, Γερμανία, Σουηδία, Ελβετία, Ισπανία, Κανάριοι Νήσοι.

Οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν από τις προαναφερθείσες χώρες θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ και να παραμείνουν σε καραντίνα. Οι εργαζόμενοι και οι μαθητές είναι επίσης υποχρεωμένοι να παρουσιάσουν ένα αρνητικό τεστ στον εργοδότη ή στα σχολεία εάν επιστρέψουν στην Τσεχία από μια σκούρα κόκκινη, κόκκινη ή πορτοκαλί χώρα της λίστας.

Όσοι επιστρέφουν από χώρες της πράσινης λίστας δεν χρειάζεται να εφαρμόζουν προληπτικούς κανόνες. Η ομάδα περιλαμβάνει επί του παρόντος την Ισλανδία, την πολιτεία του Βατικανού, την Αυστραλία, τη Νότια Κορέα, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊλάνδη.

Προς το παρόν, η Τσεχία έχει συνολικά 1.325.291 ενεργά περιστατικά, 21.882 θανάτους και 1.135.251 πολίτες που έχουν αναρρώσει πλήρως.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend