• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Τα μέρη που αναζητούν οι ταξιδιώτες το 2021, σύμφωνα με την Airbnb

Το 2020 ήταν μια πρωτοφανής χρονιά, ειδικά για τους ταξιδιώτες, που σύμφωνα με την Airbnb, δεν σταμάτησαν να αναζητούν προορισμούς – έστω για το 2021. Ένα από τα πλεονεκτήματα του εγκλεισμού ήταν ότι μας έδωσε αρκετό χρόνο να ονειρευτούμε το τέλειο ταξίδι.

Με τον εμβολιασμό να έχει ήδη ξεκινήσει σε πολλές χώρες, πολλοί ελπίζουν να αρχίσουν και πάλι τα ταξίδια το 2021. Αλλά πού; Λοιπόν, η Airbnb έχει κάποιες ιδέες. Η πλατφόρμα καταλυμάτων δημοσίευσε τις κορυφαίες αναζητήσεις προορισμών το 2021.

Σύμφωνα με την Airbnb, αυτοί είναι οι προορισμοί που απογειώνονται για το επόμενο έτος.

Μπογκοτά, Κολομβία

Airbnb 2021

Η Copa América έχει αναβληθεί για το 2021, δίνοντας στους λάτρεις του ποδοσφαίρου έναν λόγο να ονειρευτούν ένα ταξίδι στην Μπογκοτά τον επόμενο χρόνο. Αλλά αυτή η ζωντανή πρωτεύουσα που βρίσκεται σε μεγάλο υψόμετρο είναι κάτι περισσότερο από οπαδούς ποδοσφαίρου. Περιβάλλεται από τις όμορφες Άνδεις και διαθέτει ιστορικά μουσεία και μοντέρνα ξενοδοχεία και μπαρ.

Σεούλ, Νότια Κορέα

Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στη Νότια Κορέα το 2020: η ταινία Parasite πήρε μια σειρά από Όσκαρ και η K-pop επέκτεινε την ήδη τεράστια πολιτιστική της επίδραση. Τώρα, φαίνεται ότι όσοι ενδιαφέρονταν για τη χώρα αυτή, αναζητούν ένα ταξίδι σε αυτήν τη δυναμική πόλη.

Hampton, Λονδίνο

Ένας χρόνος κοινωνικής απόστασης μας έκανε να εκτιμήσουμε τις περιπλανήσεις – ακόμη και σε μια παγκόσμια πρωτεύουσα όπως το Λονδίνο. Αυτό το προάστιο βρίσκεται ακριβώς πάνω στον Τάμεση, που σημαίνει ότι μπορείτε να περιπλανηθείτε στις όχθες του και να φτάσετε σε σημεία όπως το Hampton Court Palace, το ιστορικό σπίτι του Henry VIII.

Tisbury, Μασαχουσέτη

Πολλοί αμερικανοί ταξιδιώτες έχουν αρχίσει να ονειρεύονται ένα ταξίδι λίγο πιο κοντά στο σπίτι τους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείπουν την ιδέα της απόδρασης σε νησί. Αυτή τη φορά, με αμερικανικό «αέρα». Αυτή η πόλη στο πολυτελές νησί του Martha’s Vineyard είναι ιδανική για όσους θέλουν να ξεφύγουν από όλα.

Maafushi, Μαλδίβες

Airbnb 2021

Για όσους θέλουν να ζήσουν το πραγματικό όνειρο του τροπικού νησιού, αυτό είναι το πιο κοσμοπολίτικο στις Μαλδίβες. Διαθέτει ειδυλλιακές παραλίες με λευκή άμμο.

Μέιν, ΗΠΑ

Το Pine Tree State επρόκειτο να γιορτάσει τα 200 του χρόνια το 2020, αλλά οι εορτασμοί μεταφέρθηκαν στο 2021 λόγω της πανδημίας. Για ταξιδιώτες που σχεδιάζουν ένα ταξίδι εκεί, υπάρχουν πολλά να εξερευνήσουν στα δάση, τα παράκτια χωριά και τα νησιά.

Salon-de-Provence, Γαλλία

Airbnb 2021

Ποιος δεν έχει περάσει τουλάχιστον ένα μέρος του 2020 να ονειρεύεται τη νότια Γαλλία; Το 2021 οι χρήστες της Airbnb αναζητούν ένα ταξίδι στο Salon-de-Provence, το οποίο διαθέτει πολλά καφέ, μπουτίκ και λιχουδιές.

Taos County, Νέο Μεξικό

Φέτος, πολλοί ξανασυνδέθηκαν με τη φύση. Τέτοιες συγκινήσεις προσφέρει η κομητεία Taos, με τις επικές κορυφές, τα ατελείωτα οροπέδια και το απίστευτο φαράγγι του Ρίο Γκράντε.

La Misión, Μεξικό

Αυτό το χωριό στη Μπάχα της Καλιφόρνια προσφέρει παραθαλάσσιες διαμονές μόλις μία ώρα μακριά από το Σαν Ντιέγκο.

Ίσκια, Ιταλία

Airbnb 2021

Αυτό το ηφαιστειακό νησί στον κόλπο της Νάπολης δεν είναι μόνο γραφικό. Είναι και διάσημο για τα ιαματικά λουτρά του. Και ποιος δεν θα ήθελε να απολαύσει λίγη χαλάρωση μετά το 2020;

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend