• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Airbnb: Πλατφόρμα για τη συνεργασία με τις πόλεις

Την πλατφόρμα City Portal εγκαινίασε πρόσφατα η Airbnb, σε μια προσπάθεια συνεργασίας της με τις πόλεις όπου δραστηριοποιείται. Πρόκειται για ένα νέο πόρταλ, το οποίο θα προσφέρει στους δήμους «ενεργές πληροφορίες» σχετικά με το έργο της Airbnb στις κοινότητές τους, εργαλεία για τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και κεντρική τεχνική υποστήριξη και πόρους για την ανοικοδόμηση των τουριστικών εσόδων.

Η πλατφόρμα της Airbnb ξεκινά ως πιλότος με περισσότερες από 15 πόλεις και τουριστικούς οργανισμούς σε αυτήν την πρώτη φάση. Μεταξύ αυτών, οι πόλεις Κάλγκαρι, Μαϊάμι-Ντάντ, Νέα Ορλεάνη, Σιάτλ, αλλά τα Visit Tampa Bay, Visit Tuscany, Visit Denmark.

“Δημιουργήσαμε αυτό το εργαλείο με πόλεις και στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι λειτουργεί για μεγάλες πόλεις και μικρές πόλεις και είναι προσαρμοσμένο στις διαφορετικές ανάγκες”, λέει ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Airbnb, Brian Chesky.

“Ο τρόπος που ζούμε και ταξιδεύουμε συνεχίζει να αλλάζει, με τους ανθρώπους να διασκορπίζονται σε περισσότερα μέρη. Η πύλη Airbnb City θα διευκολύνει τις πόλεις όλων των μεγεθών να συνεργάζονται μαζί μας και να επωφελούνται από την κοινότητά μας”.

Η πύλη παρέχει:

  • Έναν πίνακα ελέγχου που περιλαμβάνει τοπικά και παγκόσμια δεδομένα της Airbnb σχετικά με την αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης καθώς και τα τουριστικά έσοδα από φόρους σε μέρη όπου υπάρχουν φορολογικές συμφωνίες.
  • Εργαλεία συμμόρφωσης που βοηθούν τις κυβερνήσεις να αναπτύξουν και να διαχειριστούν πολιτικές και κανονισμούς για τη βραχυχρόνια μίσθωση
  • Συνδέσμους προς διαθέσιμες πηγές πληροφόρησης, όπως η ανοιχτή γραμμή υποστήριξης της Airbnb Neighborhood και το νομικό portal της πλατφόρμας
  • Άμεση πρόσβαση σε ένα μέλος της ομάδας της Airbnb.

Η Airbnb λέει ότι θα χρησιμοποιήσει σχόλια από τους πιλοτικούς συνεργάτες της για να προσθέσει νέες δυνατότητες και εργαλεία. Επίσης δηλώνει ότι θα επεκτείνει το portal και σε άλλες αγορές.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend