• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Πιστοποίηση από την TŪV Austria για τη Heloni Apartments!

Η Heloni Apartments είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία ενοικίασης κατοικιών που προσφέρει πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα στην Αθήνα και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στο πλαίσιο της προστασίας έναντι στην παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού, η Heloni Apartments έχει πιστοποιηθεί με το σχήμα πιστοποίησης Covid Shield της TŪV Austria διασφαλίζοντας ότι τηρούνται όλα τα μέτρα που επιβάλλονται ,για την πρόληψη ενάντια στον COVID-19.

Yιοθετώντας μια σειρά μέτρων και ενεργοποιώντας ολοκληρωμένους σχεδιασμούς δράσεων, με σκοπό την ασφαλή και επιτυχημένη φιλοξενία καθώς και του προσωπικού της.

Η επωνυμία της εταιρείας μεταφράζεται στη λέξη χελώνα. Η φιλοσοφία τους πηγάζει από την ικανότητα του ζώου να αισθάνεται άνετα σε κάθε ταξίδι. Ασφαλής στο κέλυφος της, μια χελώνα μπορεί να απολαύσει το ταξίδι της χωρίς ανησυχία.

Με τον ίδιο συλλογισμό, δημιουργούν καταλύματα μέσα στα οποία, οι ταξιδιώτες αισθάνονται οικεία και φροντίζουν τα πάντα. Το όραμά φιλοξενίας τους συνδυάζει τη δημιουργικότητα, τη μέγιστη άνεση και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους: https://www.heloni.com

Previous ArticleNext Article