• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Γκολ για την Αθήνα και τον τουρισμό της

γκολ Αθήνα

Σίγουρα η σημερινή απόφαση της UEFA είναι γκολ για την Αθήνα και τον τουρισμό της. Η εκτελεστική επιτροπή της αποφάσισε και η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι:

Ελληνική Κυβέρνηση

«Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA οι κληρώσεις του Champions League, του Europa League, τα βραβεία της UEFA και οι σχετικές παράπλευρες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν φέτος τον Οκτώβριο στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η επιλογή της Ελλάδας από την UEFA συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας, καθώς πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της UEFA μετά τα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η απόφαση της UEFA συμβάλλει καθοριστικά στην παγκόσμια προβολή τη ‘Ελλάδας, ως μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας, που είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου.

Καθοριστικό γεγονός για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν».

Πότε θα συμβεί

Αναμένουμε την ανακοίνωση της UEFA κυρίως για τις ημερομηνίες. Εξαρτώνται από το πότε θα αρχίσει το επόμενο Champions League και το επόμενο Europa League. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αναμένεται να γίνει τον Οκτώβριο.

Τα Ευρωπαϊκά βραβεία της UEFA

Στην τελετή θα ανακοινωθούν και θα βραβευτούν:

  • Ο καλύτερος τερματοφύλακας
  • Ο καλύτερος αμυντικός
  • Ο καλύτερος μέσος
  • Ο καλύτερος επιθετικός
  • και φυσικά ο καλύτερος παίκτης της σεζόν

Οι Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλτο θα βρίσκονται στην τελετή καθώς και οι πιο σημαντικοί άνθρωποι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Να υπενθυμίσουμε ότι παραδοσιακά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η εκδήλωση γίνεται στην πόλη του Μονακό.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend