• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι πρώτες διεθνείς πτήσεις

πρώτες διεθνείς πτήσεις

Οι πρώτες διεθνείς πτήσεις προσγειώθηκαν σήμερα στα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης επισκέφθηκε και τα δύο αεροδρόμια και καλωσόρισε τους επιβάτες σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διαδικασία ελέγχου των επιβατών αναφέροντας ότι τα όποια διαδικαστικά προβλήματα υπάρχουν, επιλύονται.

Η επιβατική κίνηση κατά την πρώτη ημέρα δεν ήταν μεγάλη. Οι πρώτες διεθνείς πτήσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για σήμερα ήταν συνολικά 28. Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών ανανεώνεται διαρκώς από τις αεροπορικές εταιρείες με τροποποιήσεις ή αλλαγές. Οι διεθνείς αφίξεις ξεκίνησαν από τη Λάρνακα το πρωί και ακολούθησαν με Άμστερνταμ, Παρίσι, Βουκουρέστι, Ντόχα, Ρώμη, Βιέννη, Ζυρίχη, Φρανκφούρτη, Βρυξέλλες, Βουδαπέστη, Βελιγράδι, Ντίσελντορφ, Ζυρίχη, Σόφια.

Στη Θεσσαλονίκη, η πρώτη πτήση που έφτασε ήταν από το Μόναχο.

“Ζεστό καλωσόρισμα” από τον ΔΑΑ

Το αεροδρόμιο της Αθήνας επιφύλαξε ένα «ζεστό καλωσόρισμα» στους ταξιδιώτες.

Μεταξύ 12.00 και 16:00, ο Φίλος ο Αθηναίος – η μασκότ του αεροδρομίου, πλέον με τη μάσκα του – αλλά και εργαζόμενοι του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, υποδέχθηκαν τους επιβάτες προσφέροντάς τους ένα safety kit με τα απαραίτητα για ένα ασφαλές ταξίδι: την υφασμάτινη μάσκα του αεροδρομίου με τα «Αυθεντικά Χαμόγελα» (AuTHENtic Smiles – μέσα στα οποία κρύβεται, με κεφαλαία γράμματα, η πόλη μας: ATHENS) και ένα ατομικό αντισηπτικό χεριών.

Παράλληλα, στις αναχωρήσεις και στις αφίξεις του αεροδρομίου, η καμπάνια του αεροδρομίου της Αθήνας “AuTHENtic Smiles”… «πήρε ζωή» και υποδέχτηκε τους επιβάτες, συμβολίζοντας το «ζωντάνεμα» του αεροδρομίου και της πόλης μας: ακίνητα, ανθρώπινα «αγάλματα» που, συμβολίζοντας ταξιδιώτες από τις 5 ηπείρους (Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική και Ωκεανία), απέκτησαν ζωή και κίνηση καθώς οι επιβάτες περνούσαν από μπροστά τους.

Το ρομπότ του αεροδρομίου, ο Pepper, αποχαιρετώντας τους αναχωρούντες επιβάτες, υπενθύμισε με το δικό του τρόπο και τη «ρομποτική γλώσσα του σώματός του» τα μέτρα ατομικής υγιεινής, για την προστασία τη δική μας και των γύρω μας.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend