• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

1 εκατ. οι φίλαθλοι ταξιδιώτες Airbnb το καλοκαίρι

Ο αθλητισμός αποτελεί παράγοντα που ενώνει ταξιδιώτες και διαφορετικούς πολιτισμούς κάτω από μια στέγη. Η παγκόσμια γλώσσα της υπερηφάνειας για την ομάδα, σε συνδυασμό με τη συγκίνηση του παιχνιδιού, συγκεντρώνει ταξιδιώτες εδώ και αιώνες. Και είναι μια παράδοση που επίσης συνδέει οικοδεσπότες και επισκέπτες στην Airbnb.

Για τους μεγάλους οπαδούς του αθλητισμού, είναι σαφές ότι η εμπειρία ενός αθλητικού προορισμού μέσα από τα μάτια ενός ντόπιου, τους βοηθά να βιώνουν ξεχωριστά τον πολιτισμό ενός τόπου εκτός γηπέδου. Αλλά και για τους οικοδεσπότες είναι μια ευκαιρία να μοιραστούν την υπερηφάνεια για την πατρίδα τους.

Αυτό το καλοκαίρι, οι αφίξεις πελατών Airbnb σε πόλεις που φιλοξενούν μεγάλα αθλητικά γεγονότα αναμένεται να φτάσουν το 1 εκατομμύριο.

Το 44% των οικοδεσποτών στην Airbnb παγκοσμίως έχουν καλωσορίσει επισκέπτες για αθλητικές εκδηλώσεις.

Στα 92 εκατ. δολάρια ανέρχονται τα εκτιμώμενα έσοδα για τους οικοδεσπότες σε πόλεις που φιλοξενούν μεγάλα αθλητικά γεγονότα αυτό το καλοκαίρι.

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Σεντ Λούις, όπου οι οικοδεσπότες έχουν δει αύξηση στις αφίξεις τους 41% κατά τη διάρκεια του τελικού του χόκεϋ φέτος, σε σύγκριση με το ίδιο χρονικό διάστημα το 2018.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend