• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Έπιασαν επιτέλους “ταβάνι” οι τιμές στη Μαδρίτη στο Champions League;

Σε πολύ υψηλά επίπεδα κινούνταν τις τελευταίες ημέρες οι τιμές στη Μαδρίτη για τον τελικό του Champions League. Τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης είδαν μια δραματική άνοδο στις κρατήσεις για τον Ιούνιο. Το 87% των διαθέσιμων καταλυμάτων έχει ήδη κλείσει, αφήνοντας μόνο 1.300 διαθέσιμα στις πλατφόρμες Airbnb και HomeAway.

Ωστόσο, τα συνεχή δημοσιεύματα φαίνεται ότι τελικά είχαν επίδραση στις τιμές. Η μέση τιμή μειώθηκε από 369 ευρώ, στη λογικότερη των 202 ευρώ, παρατηρεί η AirDNA.

Έτσι, το κόστος διαμονής των φιλάθλων μειώθηκε, με τις τιμές ενοικίασης στη Μαδρίτη να διαμορφώνονται πλέον στα 130, από 140 ευρώ την ημέρα του τελικού του Champions League.

Ωστόσο, η μέση τιμή καταχώρισης (€202) για καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλότερη από την κανονική τιμή που νοικιάζονταν αυτή την περίοδο (130 ευρώ). Αυτό υποδηλώνει ότι οι οικοδεσπότες εξακολουθούν να υπερεκτιμούν τι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν οι οπαδοί. Και έτσι διατρέχουν τον κίνδυνο να μείνουν άδεια τα σπίτια τους την ημέρα του τελικού.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend