• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Η Enorme Hotels & Villas αντιπρόσωπος της TravelStaytion στην Κρήτη

Η TravelStaytion, παγκόσμια εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον κλάδο ενοικίασης ακινήτων ορίζει αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την περιοχή της Κρήτης την Enorme Hotels & Villas.

Η στρατηγική συνεργασία με την Enorme Hotels & Villas επεκτείνει το δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων και κατ’ επέκταση την τοπική παρουσία της εταιρείας. Η στρατηγική αυτή συνεργασία δίνει τη δυνατότητα στην TravelStaytion να προσφέρει εξατομικευμένη τεχνολογία, εργαλεία και υπηρεσίες για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των ακινήτων της και την αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών σε έναν από τους σημαντικότερους και πιο εξεζητημένους προορισμούς στην Ελλάδα, την Κρήτη, έχοντας σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια μια από τις πιο δυνατές εταιρείες διαχείρισης ακινήτων του νησιού.

Όπως δήλωσε ο Ιάσονας Αναστασίνης, CEO της Travelstaytion «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη συνεργασία μας με την Enorme Hotels & Villas γιατί πλέον μπορούμε μαζί να προσφέρουμε μια αναβαθμισμένη, ολιστική εμπειρία  στην περιοχή της Κρήτης τόσο στον επαγγελματία ιδιοκτήτη όσο και στον ταξιδιώτη. Η τοπική υποστήριξη τόσο των συνεργαζόμενων ιδιοκτητών όσο και των ταξιδιωτών της εταιρίας αποτελεί βασικό πυλώνα της εταιρίας και λόγος της επιλογής της Enorme Hotels & Villas η οποία έχει βαθιά γνώση της αγοράς, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας τόσο σε ιδιοκτήτες και κατασκευαστές ακινήτων αλλά και στο διεθνές clientele ταξιδιωτών».

Ποια είναι η TravelStaytion

Η TravelStaytion, με έδρα το Λονδίνο, ειδικεύεται για περισσότερα από 10 χρόνια, σε κατοικίες διακοπών. Δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων να προσφέρουν εξαιρετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στους επισκέπτες τους. Οι επισκέπτες από την άλλη, μπορούν να βασίζονται στη σταθερή διασφάλιση ποιότητας σε κάθε ακίνητο που συνεργάζεται με την TravelStaytion. Το portfolio της TravelStaytion αποτελείται από μια συλλογή από μοναδικές κατοικίες σε περισσότερα από 700 σημεία σε όλο τον κόσμο. Το βασικό στοιχείο για την επιλογή των ακινήτων είναι να λειτουργούν σύμφωνα με καθορισμένα πρότυπα υψηλής ποιότητας.

Η ομοιογένεια αυτή επιτυγχάνεται μέσα από μια σειρά πρωτοπόρων εργαλείων και συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας που έχει αναπτύξει η TravelStaytion. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία τόσο στους επαγγελματίες ιδιοκτήτες αλλά και στους ταξιδιώτες.

Ποια είναι η Enorme Hotel & Villas

Η Enorme Hotels & Villas ιδρύθηκε το 2016 και ειδικεύεται στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τουριστικό κλάδο. Η εταιρεία σήμερα παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη, καθώς έχει δημιουργήσει με επιτυχία μοναδικά ξενοδοχειακά concept και  ένα μοναδικό πλαίσιο ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης για 9 διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη, εντάσσοντας στο portfolio της μια συλλογή από ξενοδοχεία 4* & 5* καθώς και μια ποιοτική συλλογή από βίλες. Η φιλοσοφία της Enorme Hotels & Villas, βασίζεται στην αφοσίωση, στη λεπτομέρεια, στον επαγγελματισμό και στην αειφόρο ανάπτυξη.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend