• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ

STAMA Thessaloniki Gathering – Συνάντηση επαγγελματιών Βορ. Ελλάδος

Thessaloniki Gathering

To STAMA Thessaloniki Gathering διοργανώνεται από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (STAMA Greece). Αφορά όλους τους Property Managers των Short-Term Rentals, Villas & Serviced Apartments της Βορείου Ελλάδος.

Θα διεξαχθεί στο club Sanaa Coast στην Καλαμαριά την Πέμπτη 26 Μαϊου και ξεκινά στις 7 μ.μ

Γιατί στην Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη και γενικά η Βόρεια Ελλάδα αποτελεί για τον Σύνδεσμο μια από τις πιο ισχυρές περιοχές καθώς διαθέτει επαγγελματίες υψηλού επιπέδου. Οι εταιρείες της Βορείου Ελλάδος διαθέτουν εμπειρία και επαγγελματισμό. Ταυτόχρονα παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους επισκέπτες της χώρας μας.

Σχετικά με τα STAMA Gatherings

Στόχος των STAMA Gatherings είναι να ενημερωθούν οι τοπικοί επαγγελματίες για τις δράσεις του Συνδέσμου και να εισέλθουν στη θεσμική στέγη του Συνδέσμου ως μέλη.

Σκοπός των Gatherings είναι οι συμμετέχοντες να περάσουν όμορφα, χαλαρά και να κάνουν χρήσιμο networikng. Στην Αθήνα στις 11 Απριλίου έγινε το 1ο STAMA Greece Gathering το οποίο ήταν χορηγία της homm®. Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ. Στις 13 Μαϊου έγινε στο STAMA Crete Gathering για τους επαγγελματίες της Κρήτης. Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

Τα STAMA Gatherings αποτελούν μια χρυσή ευκαιρία για να γνωριστούν οι επαγγελματίες μεταξύ τους, να γνωρίσουν μέλη του Συνδέσμου αλλά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

STAMA Gatherings προγραμματίζονται και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

STAMA Ambassadors

To STAMA Thessaloniki Gathering υλοποιείται με την αμέριστη υποστήριξη των STAMA Ambassadors, TrustateVESTA PhiloxeniaPoseidon Development PCTravel Pro ServicesFar and Beyond

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων σας περιμένει για να γνωριστείτε και να τον γνωρίσετε!

Μπορείτε να κάνετε τη ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στο STAMA Thessaloniki Gathering ακριβώς παρακάτω.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend