• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ

STAMA Crete Gathering – Συνάντηση επαγγελματιών της Κρήτης

STAMA Crete Gathering

To STAMA Crete Gathering διοργανώνεται από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (STAMA Greece). Αφορά όλους τους Property Managers των Short-Term Rentals, Villas & Serviced Apartments της Κρήτης.

Θα διεξαχθεί στον Πάνορμο και συγκεκριμένα στην Casa di Giorgio.

Γιατί στην Κρήτη

Η Κρήτη αποτελεί για τον Σύνδεσμο μια από τις πιο ισχυρές περιοχές καθώς διαθέτει επαγγελματίες υψηλού επιπέδου. Οι εταιρείες της Κρήτης διαθέτουν εμπειρία και επαγγελματισμό. Ταυτόχρονα παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους επισκέπτες της χώρας μας.

Σχετικά με τα STAMA Gatherings

Στόχος των STAMA Gatherings είναι να ενημερωθούν οι τοπικοί επαγγελματίες για τις δράσεις του Συνδέσμου και να εισέλθουν στη θεσμική στέγη του Συνδέσμου ως μέλη.

Σκοπός των Gatherings είναι οι συμμετέχοντες να περάσουν όμορφα, χαλαρά και να κάνουν χρήσιμο networikng. Στην Αθήνα στις 11 Απριλίου έγινε το 1ο STAMA Greece Gathering το οποίο ήταν χορηγία της homm®. Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ.

Αποτελούν μια χρυσή ευκαιρία για να γνωριστούν οι επαγγελματίες μεταξύ τους, να γνωρίσουν μέλη του Συνδέσμου αλλά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

STAMA Gatherings προγραμματίζονται και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

STAMA Ambassadors

To STAMA Crete Gathering υλοποιείται με την αμέριστη υποστήριξη των STAMA Ambassadors, The Central Boutique Apartments  Tourmie Stay, Guest First, Hotelyzer & E-Touri.

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων σας περιμένει για να γνωριστείτε και να τον γνωρίσετε!

Μπορείτε να κάνετε τη ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στο STAMA Crete Gathering ακριβώς παρακάτω.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend