• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Το BnB News στη Vitur Summit 2021

Η Vitur Summit 2021, αρχίζει σήμερα στη Μάλαγα της Ισπανίας. Το BnB News είναι media partner του ευρωπαϊκού ραντεβού της αγοράς της βραχυχρόνιας μίσθωσης Vitur Summit 2021.

Σύλλογοι διαχειριστών βραχυχρόνιας μίσθωσης από όλη την Ευρώπη (Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Αγγλία, Σκωτία, Δανία, Ελλάδα, κ.ά.), εταιρείες διαχείρισης, πλατφόρμες, εταιρείες τεχνολογίας, προμηθευτές της αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης, βρίσκονται στη Μάλαγα για να καθορίσουν το μέλλον της ευρωπαϊκής αγοράς.

Ήδη η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στο Thyssen Museum, όπου ο Δήμαρχος της Μάλαγας Francisco De la Torre υποδέχτηκε στην πόλη τη διοργάνωση του συνεδρίου.

Το BnB News έχει ενεργό ρόλο στη Vitur Summit 2021, συμμετέχοντας στις εργασίες του συνεδρίου. Την πρώτη μέρα του συνεδρίου, συμμετέχει στο πάνελ με τίτλο

Digital nomads have money. They’re homeowners too: 3 reasons you’re ignoring them at your own peril

Παράλληλα θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και τις τάσεις που διαμορφώνουν την εικόνα της αγοράς.

Θα περιηγηθούμε στο Vitur Living Experience, τον εκθεσιακό χώρο όπου ένα ολόκληρο διαμέρισμα θα είναι στημένο σε φυσικό μέγεθος. Εκθέτες, όπως οι Salto Systems, Kave Home και Samsung θα κάνουν ζωντανές επιδείξεις των προϊόντων τους και τεχνολογικές και διακοσμητικές λύσεις για καταλύματα.

Θα υπάρχει επίσης ειδικός χώρος για start-up επιχειρήσεις, ο οποίος θα παρουσιάζει ενδιαφέρουσες λύσεις και προτάσεις για τον κλάδο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend