• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Syncbnb και Radefy διασυνδέονται, καινοτομούν και εξοικονομούν

Η Syncbnb και η Radefy είναι δύο ταχύτατα αναπτυσσόμενες ελληνικές Startup στον χώρο της διαχείρισης καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. Πλέον διασυνδέονται, καινοτομούν και εξοικονομούν. Ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν μια ενοποιημένη και πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία απομακρυσμένης διαχείρισης καταλυμάτων.

Το αποτέλεσμα της διασύνδεσης Syncbnb και Radefy

Μέσω της διασύνδεσης αυτής αυτόματα η Syncbnb ενημερώνει την πλατφόρμα Centurion της Radefy η οποία λαμβάνει την κράτηση και αναλαμβάνει:

  1. εκδίδει και στέλνει το προσωπικό ηλεκτρονικό κλειδί (e-Key) στο επισκέπτη
  2. εισάγει το e-Key στην κλειδαριά
  3. επιτρέπει την είσοδο στο κατάλυμα την ημερομηνία και ώρα του Check in
  4. διαγράφει από την κλειδαριά το e-Key μετά το Check out,
  5. αυτοματοποιεί πλήρως την διαδικασία του Check in και Checkout

Το σύστημα της Radefy είναι το μόνο που παρέχει ασφαλή λύση για το “γρίφο” της εξώπορτας του ακινήτου

Με αυτό το τρόπο μπορεί ο επισκέπτης να ανοίγει και την κεντρική πόρτα του κτιρίου σε περίπτωση πολυκατοικίας χωρίς να αλλαχθεί η κλειδαριά της εισόδου. Αυτό εξυπηρετεί όλους τους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Οι ειδικές συνθήκες του Covid-19 απαιτούν την ελαχιστοποίηση των επαφών μεταξύ hosts και guests. Το ενδιαφέρον των hosts έχει ανέβει κατακόρυφα παγκοσμίως για τεχνολογικά συστήματα τέτοιας μορφής.

Εκατοντάδες ιδιοκτήτες και διαχειριστές ετοιμάζονται σύντομα να παραλάβουν το δικό τους σύστημα Radefy. Θα τους βοηθήσει να τηρήσουν καλύτερα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας, κερδίζοντας χρόνο και κόπο.

Το αποτέλεσμα της εξοικονόμησης

Εκτός της εξοικονόμησης που απολαμβάνουν οι hosts από την ηλεκτρονική έκδοση των e-Keys και την αυτοματοποίηση του Check in και Check out, μέσω της πλατφόρμας Centurion της RADEFY οι Hosts θα μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος στα ενοικιαζόμενα καταλύματα τους έως και 25%

Οι πρωταγωνιστές δηλώνουν

Syncbnb και Radefy διασυνδέονται, καινοτομούν και εξοικονομούν

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης, co-founder και CEO της Syncbnb, μας είπε: «Η Syncbnb είναι ο μόνος ελληνικός channel manager με εξειδίκευση στην βραχυχρόνια μίσθωση. Εδώ και 3 χρόνια βοηθάμε ιδιοκτήτες και διαχειριστές σε 87 χώρες να αυξήσουν τα έσοδά τους αποκτώντας παρουσία σε πολλαπλά κανάλια (Airbnb, Booking, Vrbo, Expedia κλπ) και να αποφεύγουν διπλοκρατήσεις. Έχοντας καλύψει λοιπόν αυτήν την πολύ βασική ανάγκη τους είμαι ενθουσιασμένος για τη διασύνδεση μας με τη Radefy.

Η Radefy έχει φτιάξει ακριβώς αυτό που έλειπε από την ελληνική αγορά. Συμπληρώνει απόλυτα δε το δικό μας προϊόν. Τώρα οι hosts έχουν όλα όσα χρειάζονται για να καλύψουν πλήρως όλες τις ανάγκες διαχείρισης των καταλυμάτων τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην meta-covid εποχή που είναι ξεκάθαρο πλέον πως τα vacation rentals έχουν ξεπεράσει κατά πολύ την δυναμική των ξενοδοχείων.

Syncbnb και Radefy διασυνδέονται, καινοτομούν και εξοικονομούνΟ Θανάσης Πηλιούνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Radefy, δήλωσε: «Η Radefy έχει δημιουργήσει το πρώτο παγκοσμίως Smart Rental. Έχει δυνατότητα απομακρυσμένης ταυτόχρονής διαχείρισης πολλαπλών καταλυμάτων από ένα περιβάλλον. Αυτό δίνει την δυνατότητα για πρώτη φορά στους διαχειριστές να μπορούν να διαχειριστούν το κόστος. Η υπηρεσία της Radefy μπορεί να παρασχεθεί οπουδήποτε στην Ελλάδα και τον κόσμο. Η Radefy έχει ενταχθεί στην νέα πλατφόρμα νεοφυών επιχειρήσεων Elevate Greece. Είναι μια από τις πλέον καινοτόμες Startup εταιρείες στην Ελλάδα.

Όλοι η ομάδα της Radefy και εγώ προσωπικά, είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τον Αλέξανδρο και την ομάδα της SyncBnB. Παρέχουμε πλέον από κοινού μια υπηρεσία. Αυτή δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αυτοματοποιήσουν πλήρως τις υπηρεσίες τους. Έτσι μειώνουν σημαντικά το διαχειριστικό κόστος των καταλυμάτων. Αυτό είναι καινοτομία.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend