• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέο εργαλείο στο MarketMinder της AirDNA

Η AirDNA, η εταιρεία συλλογής δεδομένων του κλάδου της βραχυχρόνιας μίσθωσης, πρόσθεσε νέες δυνατότητες στο κορυφαίο εργαλείο της, το MarketMinder. Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να κατανοήσουν καλύτερα την αγορά τους και να κάνουν ακριβείς συγκρίσεις έναντι πραγματικών ανταγωνιστών.

Η τελευταία αναβάθμιση θα παρέχει στους διαχειριστές ακινήτων προσωπικά προσαρμοσμένες και προσαρμόσιμες αναλύσεις βάσει δεδομένων. Αφορούν σε προτάσεις τιμών, πληροφορίες διαχείρισης εσόδων και καθημερινές ενημερώσεις προβλέψεων.

«Όταν ξεκινήσαμε το AirDNA, τα δεδομένα της αγοράς ήταν μια νέα ιδέα για τα vacation rentals. Τώρα, πέντε χρόνια αργότερα, θέλουμε να φέρουμε την επόμενη γενιά πληροφοριών στον κλάδο», δήλωσε ο CEO της AirDNA Scott Shatford.

εργαλείο MarketMinder

Προσωποποιημένα δεδομένα

Το νέο εργαλείο Custom Comps του MarketMinder επιτρέπει στους διαχειριστές να ανεβάζουν τις καταχωρίσεις τους στο Airbnb και να επιλέγουν χειροκίνητα ένα «ανταγωνιστικό σύνολο» έως και 100 παρόμοιων κοντινών καταχωρίσεων. Οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν το σύνολο των ανταγωνιστών τους. Τα φίλτρα μπορεί να αφορούν τις ανέσεις, το μέγεθος της ιδιοκτησίας, την τοποθεσία, τον αριθμό των κριτικών, την εμπειρία φιλοξενίας και άλλα.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της αναβάθμισης είναι επίσης ότι έχει βελτιώσει το δυναμικό μοντέλο τιμολόγησης του MarketMinder. Πλέον υπάρχουν προτάσεις τιμών που βασίζονται ειδικά στο σύνολο που έχει προεπιλέξει ο χρήστης, και όχι σε κάθε ιδιοκτησία στην περιοχή τους.

«Ενώ η ανάλυση κάθε μίσθωσης σε μια περιοχή παρέχει στους χρήστες μια υψηλού επιπέδου κατανόηση της αγοράς, υπάρχουν πιθανώς το πολύ 40 ακίνητα που έχουν σημασία για κάθε μεμονωμένο οικοδεσπότη. Σε ένα όλο και πιο ασταθές περιβάλλον, είναι πιο σημαντικό από ποτέ για τους οικοδεσπότες να έχουν τα σωστά δεδομένα που τους καθοδηγούν», σημειώνει ο Shatford.

Η νέα καινοτομία συνδέεται επίσης με τις μελλοντικές αναφορές δεδομένων της AirDNA. Πρόκειται για μια πρόσφατη προσθήκη που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους οικοδεσπότες να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις της εποχής. Οι μελλοντικές τάσεις κρατήσεων, η ζήτηση και η ανάλυση τιμών θα εξατομικεύονται με βάση το προσαρμοσμένο μοντέλο ανταγωνιστών του χρήστη.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend