• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Είστε Airbnb Host? Συγχαρητήρια αλλά σας αξίζουν περισσότερα!

Στη Smartbnb κατανοούμε πόσο δύσκολο και πολύπλοκο είναι το Airbnb management. Γνωρίζουμε καθημερινά Airbnb Hosts που προσπαθούν σκληρά να προσελκύσουν επισκέπτες, να τους αφήσουν ικανοποιημένους, να συντονίσουν την καθαριότητα, να επιδιορθώσουν βλάβες. Πρόκειται για πραγματικούς ήρωες! Συγχαρητήρια αλλά σας αξίζουν περισσότερα!

Smartbnb διαχείριση βραχυχρόνιας μίσθωσης
Διπλασιάστε το εισόδημα σας ενώ διατηρείτε τον έλεγχο του ακινήτου σας!

Μπορείτε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα του Airbnb σας και να συναγωνιστεί το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο δίνοντάς του πρόσβαση στην τεχνολογία και την ομάδα της Smartbnb.

Τα πλεονεκτήματα

Smart Multi-channel 

smartbnb channelsΈπειτα από χρόνια ανάπτυξης και συνεργασίας με τα μεγαλύτερα channels παγκοσμίως, δίνουμε άμεση πρόσβαση στο ακίνητό σας σε περισσότερα από 50+ κανάλια μέσα από τον εταιρικό μας λογαριασμό. Ανεβάζουμε κατευθείαν το ακίνητό το σας σε όλα τα κανάλια αμέσως, χωρίς να χρειάζεται να έχετε προσωπικούς λογαριασμούς. Στη Smartbnb το 70% των κρατήσεων είναι από τα λοιπά κανάλια και μόνο 30% των κρατήσεων από το Airbnb. Αυτό σημαίνει διπλάσιο εισόδημα σε σχέση με την προβολή μόνο στο Airbnb.

Smart Pricing

Τιμολογούμε δυναμικά το ακίνητο σε καθημερινή βάση, με βάση τον ανταγωνισμό της περιοχής, σύμφωνα με τα μοντέλα μας δυναμικής τιμολόγησης.

Smart Payments

smartbnb mastercardΓνωρίστε τη μοναδική υπηρεσία επεξεργασίας πληρωμών που περιλαμβάνεται στη διαχείρισή μας. Όλες οι πληρωμές σας και από τα 50+ κανάλια εκκαθαρίζονται σε wallet κάτω από τον εταιρικό μας λογαριασμό στο UK. Επιπλέον, σας στέλνουμε χρεωστική κάρτα Mastercard για να έχετε πρόσβαση στα χρήματα σας 24Χ7 και να κάνετε αναλήψεις από οποιοδήποτε ATM στην Ελλάδα!

 

Smart Guest & Onwer Management 

smartbnb reportingΣτη Smartbnb κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να έχω τον έλεγχο του ακινήτου μου ως ιδιοκτήτης. Να ενημερώνομαι αμέσως όταν γίνει κράτηση ή ακύρωση. Να μπορώ να βλέπω ποιος μένει στο σπίτι μου. Να μπορώ να μπλοκάρω κάποιες ημέρες που θέλω να χρησιμοποιήσω εγώ το σπίτι μου. Και -το πιο σημαντικό- αναλυτική ενημέρωση για τα οικονομικά.

Στη Smartbnb έχουμε φροντίσει για όλα αυτά αλλά και ακόμα παραπάνω. Δίνουμε στους ιδιοκτήτες πρόσβαση στο portal των ιδιοκτήτων όπου μπορούν να δουν τα αναλυτικά στοιχεία των κρατήσεων. Επίσης έχουμε SMS alerts για οτιδήποτε συμβαίνει στο σπίτι τους. Μόλις μια κράτηση επιβεβαιώνεται στο σύστημά μας από οποιοδήποτε κανάλι, την ίδια στιγμή ενημερώνεται αυτόματα και ο ιδιοκτήτης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για λόγους διαφάνειας ώστε ο ιδιοκτήτης να γνωρίζει σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει στο σπίτι του.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

 

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend