• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συνεργασία webhotelier | primalres με τη Viva.com: Δημιουργεί το roompay για όλα τα καταλύματα

roompay webhotelier

Ο όμιλος webhotelier | primalres ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του roompay, ως αποτέλεσμα στρατηγικής συνεργασίας με τη Viva.com. Το roompay είναι μία καινοτομική omnichannel πλατφόρμα διαχείρισης συναλλαγών, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του Ευρωπαϊκού κλάδου Φιλοξενίας. Ανάμεσα στα πολλαπλά ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά της συγκαταλέγονται η ταχύτητα, η αξιοπιστία, η εξοικονόμηση πόρων, ο ορθολογισμός λειτουργίας, αλλά και η βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη.

Το roompay, σε συνεργασία με τη Viva.com, παρέχει τη δυνατότητα στα καταλύματα όλων των ειδών να αποδέχονται 38+ μεθόδους πληρωμής και να διαχειρίζονται συναλλαγές πριν την άφιξη, κατά την παραμονή, αλλά και μετά την αναχώρηση του πελάτη. Οι επιχειρήσεις μπορούν γρήγορα και με ασφάλεια μέσα από το περιβάλλον της μηχανής κρατήσεων webhotelier, αλλά και μέσα από το περιβάλλον δημοφιλών προγραμμάτων διαχείρισης καταλυμάτων (Property Management Systems) να πραγματοποιούν μεγάλο εύρος εργασιών, όπως χρεώσεις καρτών τόσο από απευθείας κρατήσεις όσο και από κρατήσεις Online Travel Agents, να δημιουργούν payment links, να προεγκρίνουν ποσά, αλλά και να κατευθύνουν εντολές πληρωμών σε οποιοδήποτε Point of Sales Terminal (Τερματικό Σημείου Πώλησης) εντός της επιχείρησης. Στο πλαίσιο των συνεργιών με τα δημοφιλή Property Management Systems, εντάσσεται και η στρατηγική συνεργασία της webhotelier | primalres με την Eurotel η οποία θα συμμετάσχει με μειοψηφική συμμετοχή στη θυγατρική εταιρεία που διαχειρίζεται το roompay. Η Eurotel είναι επίσημη αντιπρόσωπος της Oracle Hospitality (πρώην Micros – Fidelio) κορυφαία στον κόσμο εταιρεία εξοπλισμού και λύσεων για τον κλάδο των ξενοδοχείων και της εστίασης.

Online και in-person πληρωμές

Το roompay αξιοποιεί όλα τα κανάλια πληρωμών. Στο online περιβάλλον, το roompay έχει «εξοπλιστεί» με την προηγμένη πύλη πληρωμών viva.com | Smart Checkout, δίνοντας τη δυνατότητα αποδοχής πληρωμών για κρατήσεις μέσω της μηχανής κρατήσεων webhotelier. Προσφέροντας 38+ μεθόδους πληρωμής – μεταξύ των οποίων όλα τα διεθνή και τα τοπικά σχήματα πληρωμών, ψηφιακά πορτοφόλια όπως Google Pay και Apple Pay, εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής (ΑΡΜ) και Buy Now Pay Later – η self-updated πύλη πληρωμών της Viva.com μπορεί να αυξήσει το conversion rate (ποσοστό μετατροπής) έως και 21%. Παράλληλα, υποστηρίζει 17 γλώσσες και 9 νομίσματα, ενώ προσαρμόζεται στις ήδη αποθηκευμένες μεθόδους πληρωμής του πελάτη για άμεση ολοκλήρωση της συναλλαγής. Εξαιρετικά σημαντική είναι και η δυνατότητα που έχουν πλέον τα καταλύματα να ολοκληρώνουν τη διαδικασία της κράτησης, διεκπεραιώνοντας με ασφάλεια τη χρέωση της κάρτας σε μεταγενέστερο χρόνο.

Ταυτόχρονα, χάρη στην τεχνολογία Tap on Any Device της Viva.com, που υποστηρίζει 985+ τύπους συσκευών, οι in-person συναλλαγές – κατά την άφιξη και παραμονή του πελάτη – μπορούν να εξυπηρετηθούν από οποιαδήποτε smart συσκευή χρησιμοποιεί το εκάστοτε κατάλυμα. Ενεργοποιώντας απλά το viva.com | Terminal app, που μετατρέπει κάθε smart συσκευή σε τερματικό πληρωμών, οι ξενοδόχοι αποκτούν απεριόριστο αριθμό τερματικών POS, χωρίς κόστος και χωρίς την ανάγκη αγοράς επιπλέον εξοπλισμού. Παράλληλα, μπορούν να αποδεχτούν πληρωμές σε οποιοδήποτε σημείο του καταλύματος – από την πισίνα και το μπαρ έως το δωμάτιο.

Η marketplace πλατφόρμα της Viva.com στην οποία έχει βασιστεί το roompay, διευκολύνει την ένταξη των επιχειρήσεων σε αυτό το νέο οικοσύστημα για να αξιοποιήσουν συνδυαστικά όλα τα οφέλη των υπηρεσιών της webhotelier | primalres και των τεχνολογιών πληρωμών της Viva.com. Με αυτό τον τρόπο, έχουν στη διάθεσή τους μία ολοκληρωμένη λύση, αποφεύγοντας τον ταυτόχρονο χειρισμό πολλαπλών σύνθετων software και παρόχων πληρωμών.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend