• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ShortStay 2024: Η Avantio παρουσιάζει πώς θα αναπτυχθείτε

avantio shortstay

Η Avantio, η εταιρεία που προσφέρει μια all-in-one λύση λογισμικού για τη διαχείριση των καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, θα είναι στο ShortStay 2024.

Και τις δύο μέρες του συνεδρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις λύσεις που προσφέρει η Avantio, στο περίπτερό της στον εκθεσιακό χώρο του ShortStay 2024.

Η Avantio προωθεί την ανάπτυξη στον κλάδο της ενοικίασης καταλυμάτων διακοπών μέσω της τεχνολογίας, της συνεργασίας & της γνώσης. Εδώ και 20 χρόνια, ακούει ενεργά την αγορά για να παράγει γνώση και να τη μετατρέπει σε προϊόντα που απλοποιούν και βελτιστοποιούν τη διαχείριση και την κερδοφορία των πελατών της.

Η τεχνολογία είναι το κλειδί για την ανάπτυξη στον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων. Και η Avantio σας παρέχει την κατάλληλη τεχνολογία που θα σας οδηγήσει στην ανάπτυξη.

Η Avantio παρουσιάζει στο ShortStay 2024

Έχοντας βαθιά γνώση της αγοράς, ο Oreste Fischetti, υπεύθυνος πωλήσεων για τις χώρες της Μεσογείου, θα παρουσιάσει τις Νέες ταξιδιωτικές τάσεις και πώς η διαμονή μπορεί να προσφέρει ένα υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών.

Μη χάσετε την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, στις 15:00 το μεσημέρι, στην κεντρική σκηνή του συνεδρίου.

Κλείστε τώρα το εισιτήριό σας!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend