• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ShortStay: Η loggia παρουσιάζει τεχνικές πωλήσεων για να αυξήσετε τον τζίρο σας

Η loggia του ομίλου webhotelier | primalres θα παρουσιάσει στο ShortStay 2024 τεχνικές πωλήσεων και τάσεις για να αυξήσετε τον τζίρο σας

Με παρουσία σε 17400+ καταλύματα, ανάμεσα στα οποία και 8400+ βίλες & διαμερίσματα ο όμιλος webhotelier | primalres είναι ο μεγαλύτερος πάροχος αξιόπιστων και σύγχρονων λύσεων ταξιδιωτικής τεχνολογίας στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη.

Ανάμεσα στα προϊόντα του, ξεχωριστή θέση κατέχει η loggia: H πλέον ολοκληρωμένη all-in-one πλατφόρμα διαχείρισης, αποκλειστικά σχεδιασμένη για διαμερίσματα και βίλες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Η loggia είναι μία cloud-based εφαρμογή που παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να διαχειρίζεται το κατάλυμά του από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε, αλλά και μέσα από οποιαδήποτε συσκευή όπως κινητό, tablet, και υπολογιστή.

Χαρακτηρίζεται ως “all-in-one” γιατί ενσωματώνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση του καταλύματος: Διαθέτει ένα εύχρηστο property management system (PMS) που αυτοματοποιεί όλες τις καθημερινές εργασίες, από κρατήσεις και έξοδα έως και επικοινωνία με τους πελάτες. Ενσωματώνει channel manager για αξιόπιστο συγχρονισμό ημερολογίων (τιμές & διαθεσιμότητα) με όλα τα σημαντικά κανάλια πώλησης όπως Airbnb, Vrbo, Booking.com, Εxpedia κ.λπ. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας ιστοσελίδας, εφαρμογής για κινητό, αλλά και αποδοχή απ’ ευθείας κρατήσεων. Διαθέτει εύκολη έκδοση τιμολογίων και σύνδεση στο MyData, αλλά και διαχείριση φωτογραφιών, περιγραφών και χαρτών ώστε να διοχετεύονται εύκολα στα κανάλια πώλησης.

Ένα εξαιρετικά σημαντικό χαρακτηριστικό της loggia είναι η δυνατότητά της να εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες μεμονωμένων ιδιοκτητών 1 ή 2 καταλυμάτων, όσο και επαγγελματίες property managers που διαχειρίζονται εκατοντάδες καταλύματα σε διαφορετικές περιοχές και μεγάλο αριθμό ιδιοκτητών. Έτσι διαθέτει ενιαίο ημερολόγιο με απεικόνιση πολλών καταλυμάτων (multi-property calendar), δυνατότητα διαχείρισης διαφορετικών εμπορικών συμφωνιών μεταξύ ιδιοκτητών και διαχειριστών, αλλά και ανάθεση εργασιών σε εταιρείες facilities management.

Ο Head of Rentals & Product Owner της Loggia, Βασίλης Ηλιάκης θα παρουσιάσει στο ShortStay 2024 τεχνικές πωλήσεων και τάσεις για να αυξήσετε τον τζίρο σας. Επίσης, στην αίθουσα των workshops θα εξηγήσει πώς λειτουργεί η loggia, με αναλυτικά παραδείγματα, και θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Κλείστε τώρα τη θέση σας στο ShortStay 2024, το πιο χρήσιμο συνέδριο για τη βραχυχρόνια μίσθωση,
που σας ανοίγει τον δρόμο για το μέλλον!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend