• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τέλος το άγχος με την καταχώριση κρατήσεων στο μητρώο της ΑΑΔΕ

Channel Manager & PMS με extra υπηρεσίες ειδικά για Έλληνες οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης

Καταχώριση κρατήσεων στο μητρώο της ΑΑΔΕ, έκδοση τιμολογίων, καταχώρηση τιμολογίων στη myDATA. Το να είσαι host, σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείς και με μια σειρά από φορολογικές διαδικασίες για τις οποίες σπαταλάς πολύτιμο χρόνο! Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν ένα-ένα, χειροκίνητα.

Η Hosthub βοηθά ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων να διαχειριστούν κρατήσεις από πολλαπλά κανάλια, να αποφεύγουν διπλοκρατήσεις και να γλυτώνουν χρόνο και χρήμα μετατρέποντας χειροκίνητες εργασίες, όπως η καταχώριση των κρατήσεων στο μητρώο της ΑΑΔΕ, σε αυτόματες.

Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει η Hosthub στους Έλληνες hosts:

Αυτόματη καταχώριση κρατήσεων στο μητρώο της ΑΑΔΕ

καταχώριση κρατήσεωνΗ αυτόματη καταχώριση κρατήσεων της Ηosthub, υπολογίζει αυτόματα το νόμιμο ποσό που πρέπει να καταχωρηθεί. Επειτα καταχωρείται το ποσό αυτό στο μητρώο βραχυχρόνιας μίσθωσης της ΑΑΔΕ για όλες τις κρατήσεις σας (ή για όσες επιλέξετε εσείς).

Αυτόματη έκδοση τιμολογίων

H Ηοsthub σε συνεργασία με την Oxygen, εκδίδει αυτόματα τα τιμολόγια σας για τις κρατήσεις σας από Ελλάδα και εξωτερικό. Τα τιμολόγια μπορούν να εκτυπωθούν ή να αποσταλούν με email στους guests.

Αυτόματη σύνδεση με τη myDATA της ΑΑΔΕ

καταχώριση κρατήσεωνΤα παραστατικά σας καταχωρούνται απευθείας στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, χάρη στη διασύνδεση της Hosthub με την πλατφόρμα. Έτσι μπορείτε να διευθετήσετε και να οργανώσετε αποτελεσματικότερα τις υποχρεώσεις σας.

Ξεκινήστε κι εσείς τη δωρεάν δοκιμή σας για 14 ημέρες, πατώντας εδώ.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend