• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Syncbnb στο πλευρό της Βόρειας Εύβοιας

100 δωρεάν ετήσιες συνδρομές channel manager στις πληγείσες επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες καταλυμάτων της Βόρειας Εύβοιας, προσφέρει η Syncbnb.

Η Syncbnb σημειώνει ότι η οικονομία της Βόρειας Εύβοιας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον τουρισμό. Και με δεδομένο ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους να αυξήσει ένα κατάλυμα τις κρατήσεις του είναι να έχει παρουσία σε πολλαπλά κανάλια, η εταιρεία αποφάσισε να προσφέρει 100 δωρεάν ετήσιες συνδρομές Syncbnb σε 100 επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες καταλυμάτων στις πληγείσες περιοχές.

Αν λοιπόν έχετε κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης σε μια από τις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, μπείτε στο www.syncbnb.com/trial, ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή των 30 ημερών, και αναφέρετε στο live chat της εφαρμογής ότι διαβάσατε αυτό το άρθρο – τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Syncbnb.

Για όσους διαβάζουν αυτό το post χωρίς να έχουν κατάλυμα στην Βόρεια Εύβοια – κλείστε εκεί τις διακοπές σας του χρόνου. Οι παραλίες είναι ακόμα εκεί, τα σπίτια, οι ξενώνες και τα ξενοδοχεία είναι ακόμα εκεί. Όπως και σημαντικό μέρος της πρασινάδας πέριξ των. Κρατήστε έστω λίγες μέρες για την Βόρεια Εύβοια – μπορεί να κάνουν τη διαφορά.

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

  1. Η προσφορά ισχύει για νέους αλλά και για υφιστάμενους λογαριασμούς στη Syncbnb.
  2. Δωρεάν μέχρι 5 καταλύματα (ξεχωριστά ημερολόγια) για κάθε λογαριασμό. Όλα τα υπόλοιπα θα έχουν 50% έκπτωση στις τιμές καταλόγου.
  3. Η προσφορά ισχύει για όλα τα καταλύματα της Βόρειας Εύβοιας βορείως της νοητής γραμμής που συνδέει το χωριό Δάφνη με το χωριό Πήλιο.
  4. Για να ισχύσει η προσφορά, η εγγραφή στην πλατφόρμα πρέπει να γίνει μέχρι 31/12/2021 (άρα το μέγιστο όριο λήξης των δωρεάν ετήσιων συνδρομών θα είναι 31/12/2022)
Previous ArticleNext Article

Send this to a friend