• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Syncbnb εξαγοράζει την Getabed και δημιουργεί τη Hosthub

Syncbnb

H Syncbnb, ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους channel managers για βραχυχρόνια μίσθωση στον κόσμο ανακοινώνει την εξαγορά της Getabed. Ταυτόχρονα σηματοδοτεί και τη σταδιακή μετονομασία του νέου σχήματος σε Hosthub.

Η Syncbnb ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2018 και παρουσίασε εντυπωσιακή άνοδο στα 2 πρώτα χρόνια πριν την πανδημία, αποκτώντας πελάτες σε 87 χώρες. Προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό κορυφαίων υπηρεσιών και φανατικής υποστήριξης πελατών μετατρέποντας ιδιοκτήτες και διαχειριστές καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης (Airbnb hosts) σε ενεργούς πρεσβευτές της Syncbnb σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Παρά τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες που έφερε στον κλάδο η πανδημία, η Syncbnb κατάφερε να βγει δυνατότερη. Ενίσχυσε την γκάμα των υπηρεσιών της πέραν του συγχρονισμού ημερολογίων και τιμών (channel management) στα κανάλια βραχυχρόνιας μίσθωσης (Airbnb, Booking.com, Expedia, Vrbo, Tripadvisor, κλπ) με νέες υπηρεσίες όπως διαχείριση εξόδων, διαχείριση ομάδας, website builder, μηχανή κρατήσεων, revenue booster, και πολλές άλλες που μπορείτε να δείτε στο www.syncbnb.com

Syncbnb

Έχοντας από την αρχή της ίδρυσής της έντονη παρουσία στις ΗΠΑ, η Syncbnb κατάφερε να τριπλασιάσει το μερίδιο αγοράς της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βελτιώσει τα μεγέθη της συνολικά. Έτσι σήμερα ανακοίνωσε την πρώτη της εξαγορά:

Την μεξικάνικη Getabed (getabedsuite.com). 

Ποια είναι η Getabed

Η Getabed είναι εταιρεία λογισμικού για ξενοδοχεία και βραχυχρόνια μίσθωση με πελάτες σε όλη την Λατινική Αμερική. Προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες ιδιαίτερα συμπληρωματικές προς αυτές της Syncbnb.  Η απορρόφησή της την καθιστά σημαντικό μοχλό εξέλιξης για την Syncbnb σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με την εξαγορά της Getabed η Syncbnb μετατρέπεται σε έναν κεντρικό πυρήνα λειτουργικότητας για όλη την αγορά των Short-Term Rentals.

Την καθιστά, έναν μοναδικό κόμβο τεχνολογίας: την Hosthub.

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης, co-founder & CEO της Syncbnb δηλώσε: “Με νέο όνομα, φρέσκιες ιδέες αλλά σταθερή στρατηγική, η ομάδα της Syncbnb συνεχίζει ως Hosthub, ακόμα πιο δυνατή. Η πορεία που ξεκίνησε 3 χρόνια και στόχος μας είναι να γίνουμε ο σημαντικότερος παίκτης στην παγκόσμια αγορά λογισμικού για τη βραχυχρόνια μίσθωση. Το τέλος της πανδημίας σηματοδοτεί την επανεκκίνηση του τουρισμού παγκοσμίως με τη βραχυχρόνια μίσθωση να είναι πλέον η πρώτη επιλογή της πλειοψηφίας των ταξιδιωτών, δημιουργώντας μια τεράστια ευκαιρία ανάπτυξης για την ομάδα που χτίζουμε τα τελευταία 3 χρόνια.”

Επικοινωνία: Μαρία Φιλιππούση, pr@syncbnb.com

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend