• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αφιέρωμα στους Digital Nomads και τους Remote Workers

Αφιέρωμα στους digital nomads και τους remote workers έρχεται στο BnB News. Εν μέσω πανδημίας καταγράφονται πλέον ολοένα και περισσότερα “σήματα” στα ραντάρ των επαγγελματιών του τουρισμού και της πολιτείας. Είναι δυο κατηγορίες επισκεπτών που έχουν αρχίσει έντονα να απασχολούν τους Έλληνες hosts και property managers των STRs & Villas.

Σε αυτή τη νέα εποχή τα STRs & Villas έχουν έντονα πλεονεκτήματα έναντι των μεγάλου αριθμού και μεγέθους καταλυμάτων. Κάτι που καταγράφηκε έντονα στο 3ο BnB Greece Conference στην παρουσίαση της Booking.com, αλλά και από το ειδικό session για τους digital nomads και τους remote workers.

Το αφιέρωμα στους Digital Nomads & Remote Workers

Αφιέρωμα για τους Digital Nomads και τους Remote Workers

Η προσέλκυση των επισκεπτών αυτής της κατηγορίας επιβάλει συστράτευση πολιτείας, τοπικών αρχών αυτοδιοίκησης, επιχειρηματιών του τουρισμού αλλά και των προμηθευτών είτε σε υπηρεσίες είτε σε προϊόντα.

Το BnB News στο μεγάλο αυτό αφιέρωμα θα παρουσιάσει και θα καταγράψει όλες τις απόψεις, τις τάσεις αλλά και τις προτάσεις της πολιτείας, του επιχειρηματικού κόσμου καθώς και των Ελλήνων hosts.

Θα παρουσιάσει τα χαρακτηριστικά των Digital Nomads και των Remote Workers ώστε να κατανοηθούν βαθύτερα οι ανάγκες τους. Θα αναλυθεί τι θα πρέπει να πράξουν οι Έλληνες hosts σε συνεργασία με ειδικούς, προμηθευτές και επιχειρηματίες για βέλτιστα αποτελέσματα.

Έχουμε πλεονεκτήματα, έχουμε όμως και ελλείψεις για τους digital nomads & remote workers

Είναι γεγονός ότι το “ήλιος και θάλασσα” δεν είναι αρκετό για την προσέλκυσή τους. Σίγουρα τα ελληνικά καταλύματα βρίσκονται σε πολύ υψηλή ποιότητα, έχουν όμως καθοριστικές ελλείψεις. Αυτές καταγράφονται όχι γιατί υπήρχε αμέλεια από τους hosts, τους property managers ή τους villas owners. Το έλλειμμα παρουσιάζεται γιατί μέχρι τώρα δεν είχαν προκύψει τόσο έντονα οι ανάγκες.

Οι ελλείψεις εντοπίζονται σε πολύ σοβαρό βαθμό στις υποδομές των καταλυμάτων, κυρίως  γιατί δεν διαθέτουν co-working spaces. Είναι αδιανόητο να σκεφτούμε ότι κάποιοι επισκέπτες θα δουλεύoυν στην τραπεζαρία φαγητού και θα κάθονται σε καρέκλες τραπεζιού γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο στο κατάλυμά τους. Εσείς θα το κάνατε;

Όμως δεν είναι μόνο αυτά. Οι υποδομές σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, η διακόσμηση, τα έπιπλα, τα χρώματα είναι μερικά μόνο από αυτά που θα εξεταστούν στο αφιέρωμα. Θα μιλήσουν οι ειδικοί.

Παρέχετε υπηρεσίες ή είστε προμηθευτές;

Αφιέρωμα για τους Digital Nomads και τους Remote Workers

Αυτό το αφιέρωμα θα σας δώσει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε στους hosts, property managers & villas owners τις λύσεις που θα κάνουν πιο ευχάριστη τη διαμονή των επισκεπτών τους. Η ανάγκη για εργασία την περίοδο της διαμονής δεν περιορίζεται πλέον στους Digital Nomads και στους Remote Workers. Αγγίζει τον κάθε επισκέπτη!

Για την καλύτερη προβολή σας, έχουμε σχεδιάσει ένα εξαιρετικό περιβάλλον παρουσίασης με προνόμια.

Υπάρχουν κι άλλα,

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

 

    Χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας συμφωνώ με την αποθήκευση και την επεξεργασια των προσωπικών μου δεδομένων

    Previous ArticleNext Article

    Send this to a friend