• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αειφορία & πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης στο BnB Greece Conference

Αειφορία & πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης στο BnB Greece Conference

Η αειφορία έχει μπει για τα καλά στις συζητήσεις των Ελλήνων hosts αλλά και στις απαιτήσεις των ταξιδιωτών. Ποιες αρχές μπορεί να εφαρμόσει ένας host; Ποιες παρεμβάσεις μπορεί να κάνει ώστε να βελτιώσει τη θέση του καταλύματός του;

Ο κος Σωτήρης Μυλωνάς, Professional Business Sustainablity Consulting από την MSOLUTION εξηγεί τα απλά βήματα που αναβαθμίζουν τα καταλύματα. Βήματα που κερδίζουν τις εντυπώσεις προς τους επισκέπτες.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Από την 1/1/2021, όλες οι αγγελίες προβολής, διαφήμισης και ενοικίασης θα πρέπει να περιέχουν το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κτιρίου. Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών κος Κωνσταντίνος Λάσκος εξηγεί τι πρέπει να κάνει κάθε host για να είναι σύννομος με τις νέες νόρμες. Μας ενημερώνει σε τι αφορά το πιστοποιητικό.

Ακολούθως θα παρακολουθήστε έμπειρα στελέχη της τουριστικής αγοράς να περιγράφουν τι είναι η αειφορία. Τι πρέπει να κάνουν οι hosts ώστε να αποκτήσουν σήματα πιστοποιήσεων. Είναι δύσκολο και τι τελικά κερδίζουν από αυτή τη διαδικασία; Στη συζήτηση συμμετέχουν ο κος Γιώργος Παλιούρας Business Development Manager από τη Rapsody Cruises και ο κος Κωνσταντίνος Στρατάκης Managing Director της Heloni Apartments. 

Βάση των στοιχείων παρακολούθησης, το 3ο BnB Greece Conference τοποθετείται ως ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια τoυ ελληνικού τουρισμού. Δείτε όλα τα στοιχεία εδώ

Αειφορία & πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης στο BnB Greece Conference

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend