• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Τα βήματα για μια ολοκληρωμένη διαχείριση ακινήτου

Τα βήματα για μια ολοκληρωμένη και άρτια διαχείριση ακινήτου

Ποια είναι τα σωστά βήματα για μια ολοκληρωμένη και άρτια διαχείριση ακινήτου, θα παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες στο 3ο BnB Greece Conference από τη Mint. Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης ακινήτων.

Η παρουσίαση του Νίκου Περικλάκη, Property Evaluation Director της Mint θα εστιάσει στα απαραίτητα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσει ένας ιδιοκτήτης ακινήτου, ώστε:

Nα μπορεί να αξιοποιήσει πιο αποδοτικά και πιο αποτελεσματικά το ακίνητο του μέσω της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Μερικά από τα σημεία που θα αναλυθούν είναι οι διαδικασίες της προετοιμασίας του ακινήτου, η προβολή και η προώθησή του, τεχνολογικά εργαλεία που υπάρχουν διαθέσιμα και είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία. Εξωτερικοί συνεργάτες, φορολογικά και νομικά θέματα, και πολλά άλλα.

Τέλος θα συγκρίνουμε τα οφέλη που μπορεί να έχει κάποιος που θα αναθέσει τη διαχείριση του ακινήτου του σε μία εταιρεία διαχείρισης σε σχέση με το να το διαχειρίζεται μόνος του.

Ένας απαραίτητος οδηγός για όσους θέλουν να μπουν τώρα στο χώρο της βραχυχρόνιας μίσθωσης αλλά και για όσους είναι ήδη έμπειροι και θέλουν βοήθεια στην καλύτερη απόδοση της επένδυσής τους.

Κάντε τη χωρίς κόστος εγγραφή σας ΕΔΩ ή πατήστε στο παρακάτω banner

BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference είναι η μοναδική διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στον κλάδο των Short-Term Rentals & Villas. Το φετινό συνέδριο θα προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στους επαγγελματίες της αγοράς προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ανάκαμψή τους.

Το 3ο BnB Greece Conference

  • Θα καταγράψει την υπάρχουσα κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να έχουν όλοι μια σαφή εικόνα, βασισμένη σε αναλυτικά δεδομένα.
  • Θα διερευνήσει τις τάσεις της επόμενης ημέρας, έτσι ώστε να σχεδιάσουν όλοι τις στρατηγικές τους κινήσεις.
  • Θα παρέχει πληροφόρηση για τις μεγάλες αγορές της Ελλάδας και πώς να τις προσεγγίσετε.
  • Θα παρουσιάσει τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι διαχειριστές ακινήτων για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.
  • Θα διασυνδέσει τους επαγγελματίες μεταξύ τους, προκειμένου να βγουν πιο δυνατοί από αυτή την κρίση.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα του συνεδρίου με τη συμμετοχή ηχηρών ονομάτων της παγκόσμιας σκηνής Short-Term Rentals & Villas.

Σημείωση: Το 3ο BnB Greece Conference μπορεί να το παρακολoυθήσει κάποιος μόνο με προεγγραφή που θα πρέπει να να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 21 Ιανουαρίου. Το συνέδριο δε θα μεταδοθεί ζωντανά σε καμία πλατφόρμα social media.

Κάντε την εγγραφή σας χωρίς κόστος πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend