• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αυξήστε τα έσοδά σας έως και 25% με pet-friendly καταλύματα

pet-friendly

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδά σας από την Airbnb αν κάνετε το κατάλυμα pet-friendly;

Το “φιλικό προς κατοικίδια” είναι μία από τις κορυφαίες αναζητήσεις στο Airbnb αυτήν τη στιγμή. Και δεν υπάρχουν πολλά καταλύματα που δέχονται κατοικίδια.

Όπως τονίζει ο Eric Moeller, CEO και συνιδρυτής του STR Legends αναφέρει ότι ένα από τα μέλη του STR Legend Mastermind άλλαξε τις μισές από τις 70 μονάδες του σε φιλικά προς τα κατοικίδια. Έκτοτε κερδίζει 15 έως 25% περισσότερα στις φιλικές προς τα κατοικίδια μονάδες του, χρεώνοντας επιπλέον για σκύλους.

Το πιο συνηθισμένο κατοικίδιο που φέρνει ο κόσμος στα ταξίδια του είναι ένας σκύλος. Και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν κάτι έξτρα σε φιλικούς για σκύλους οικοδεσπότες.

Πώς θα το διαχειριστείτε

Αλλά… τα σκυλιά προκαλούν προβλήματα, θα σκεφτείτε. Αφήνουν παντού τρίχες, προκαλώντας επιπλέον έξοδα καθαρισμού. Κάνουν ακαθαρσίες παντού και καταστρέφουν τα έπιπλα. Κι ακόμα χειρότερα, τι γίνεται αν ο σκύλος δαγκώσει κάποιον;

Η εμπειρία δείχνει ότι τα σκυλιά που παίρνουν μαζί τους οι άνθρωποι στα ταξίδια τείνουν να συμπεριφέρονται καλά.

Ωστόσο, οι ανησυχίες αυτές εξακολουθούν να είναι υπαρκτές. Μπορείτε να μετριάσετε τον κίνδυνο κάνοντας ενδελεχή έλεγχο των καλεσμένων σας και του σκυλιού. Δείτε αν έχουν θετικές κριτικές για διαμονή όπου πήραν μαζί το σκυλί τους. Ζητήστε την ηλικία και τη φυλή του σκύλου. Τα κουτάβια τείνουν να συμπεριφέρονται χειρότερα από τα μεγαλύτερα σκυλιά.

Ορισμένες ράτσες σκύλων είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν αλλεργίες από άλλες. (Ψάξτε στο Google “Υποαλλεργικές ράτσες σκύλων” για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ράτσες που είναι καλύτερα να φιλοξενήσετε.)

Εάν αποφασίσετε τελικά για κάνετε το κατάλυμα pet-friendly, υπάρχει και μια τελευταία συμβουλή.

Οι φιλοξενούμενοί σας μπορεί να γκρινιάζουν για τις επιπλέον χρεώσεις. Πείτε τους ότι εάν ο σκύλος συμπεριφέρεται καλά, θα το αναφέρετε στην κριτική που θα τους κάνετε. Πολύ λίγοι επισκέπτες έχουν κριτικές που κάνουν αναφορά στην καλή συμπεριφορά του σκύλου τους.

Αυτό θα βοηθήσει τους καλεσμένους σας να εγκριθούν για περισσότερες διαμονές στο Airbnb στο μέλλον, με χαμηλότερο κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend